Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vannak butusnak nevelve...

Miért vannak butusnak nevelve az amerikai lányok?

Figyelt kérdés

Nézek már amerikai youtube-guru lányt,és egyszerűen nem értem, annyira azon vannak mindig, hogy legyél szép meg minden, csak a külsőségekre adnak, az kell,hogy legyen egy csomó ruha,smink stb. Ennyi az életuk ezeknek...? Mivan már azzal,hogy egy 14 éves kislánynak a napi reggeli routine-ja azzal kezdődik,hogy alapozó, korrektor, tusvonal...a szüleik nem gondolják,hogy ez sok? Ennek a tetejében a naivitésuk az égig ér.Szerintem egyszerűen bután vannak nevelve. Megjegyzem hogy,még jó hogy vannak kivételek!

Ti mit gondoltok?

2013. okt. 8. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha buta a szülő akkor a gyerek is buta lesz
2013. okt. 8. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az amerikai társadalom. És már nem csak az. Sokan követik.
2013. okt. 8. 18:41
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Azt gondolom, hogy "amerikai lanyok" millioit iteled meg az alapjan, hogy EGY darab lanyrol velemenyt alkotsz es ez az itelet szinten butasagra utal.

Hidd el, van nagyon sok normalis fiatal amerikai lany. Tudom, mert itt elek es talalkoztam nehannyal. Ne a jutubrol meg a filmekbol tajekozodj, hanem szemelyes tapasztalat/ismeretseg alapjan iteld meg oket.

2013. okt. 8. 18:41
 4/14 A kérdező kommentje:
*a már helyett pár, hiba esett
2013. okt. 8. 18:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell Amerikába menni. Elég ha itt a gyakorin olvasol. itt is van pár lány aki nem különb a te által leírtaktól..
2013. okt. 8. 18:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Persze hogy nem mindenki,de ezt oda is írtam, hogy még jó, hogy vannak kivételek. De nekem nagyon furának tűnik az egyes ottani szulők nevelése.( a gyerekeik viselkedése alapján)
2013. okt. 8. 18:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, a facebookról emeltél ki agy magyar lányt...
2013. okt. 8. 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy amerikai lányt nézek, aki live streamen könyveket olvas, házifeladatát csinálja, sétáltatja a kutyáját. Szerinted érdekel valakit?...
2013. okt. 8. 19:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezzel azt mondod,hogy csak a nézettség miatt csinálják?
2013. okt. 8. 19:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem tettem hozzá,hogy miért kell állandóan (éjjel,nappal) a telefonon, közösségi oldalakon lógni?
2013. okt. 8. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!