Miért vannak butusnak nevelve az amerikai lányok?
Nézek már amerikai youtube-guru lányt,és egyszerűen nem értem, annyira azon vannak mindig, hogy legyél szép meg minden, csak a külsőségekre adnak, az kell,hogy legyen egy csomó ruha,smink stb. Ennyi az életuk ezeknek...? Mivan már azzal,hogy egy 14 éves kislánynak a napi reggeli routine-ja azzal kezdődik,hogy alapozó, korrektor, tusvonal...a szüleik nem gondolják,hogy ez sok? Ennek a tetejében a naivitésuk az égig ér.Szerintem egyszerűen bután vannak nevelve. Megjegyzem hogy,még jó hogy vannak kivételek!
Ti mit gondoltok?
Azt gondolom, hogy "amerikai lanyok" millioit iteled meg az alapjan, hogy EGY darab lanyrol velemenyt alkotsz es ez az itelet szinten butasagra utal.
Hidd el, van nagyon sok normalis fiatal amerikai lany. Tudom, mert itt elek es talalkoztam nehannyal. Ne a jutubrol meg a filmekbol tajekozodj, hanem szemelyes tapasztalat/ismeretseg alapjan iteld meg oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!