Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vannak butusnak nevelve...

Miért vannak butusnak nevelve az amerikai lányok?

Figyelt kérdés

Nézek már amerikai youtube-guru lányt,és egyszerűen nem értem, annyira azon vannak mindig, hogy legyél szép meg minden, csak a külsőségekre adnak, az kell,hogy legyen egy csomó ruha,smink stb. Ennyi az életuk ezeknek...? Mivan már azzal,hogy egy 14 éves kislánynak a napi reggeli routine-ja azzal kezdődik,hogy alapozó, korrektor, tusvonal...a szüleik nem gondolják,hogy ez sok? Ennek a tetejében a naivitésuk az égig ér.Szerintem egyszerűen bután vannak nevelve. Megjegyzem hogy,még jó hogy vannak kivételek!

Ti mit gondoltok?

2013. okt. 8. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért mondom mert Te csak azt látod, aki a nézettségért csinálja, esetleg eleve ilyen ezért nézett.

(Egyébként valamiben egyetértek veled, a nevelés nagyon sok helyen el van felejtve. Csak nem lehet ilen egyoldalúan látni a problémát, főleg nem többezer kilométerről.)

2013. okt. 8. 19:17
 12/14 hunbula ***** válasza:

Ezek a problémák, amit felsoroltál, a Magyarországon élő fiatal lányokra is jellemzőek. Ez sokkal inkább egy társadalmi jelenség, mint az egyes lányok hibája. Azért sminkel, mert az számít menőnek, ha nem tenné, kinéznék a többiek. Szintén ugyanez a telefonozással. Ha megnézed a magyar tiniket, ők is ezt csinálják. És a szülőket sem hibáztathatod. Egyik barátnőm lánya tizenegy éves, és muszáj formára szedni a szemöldökét, mert ha nem, cikizi a többi lány. Most mit tud mondani a szülő, ne foglalkozz a külsőddel, inkább olvass könyvet, nem számít, hogy cikiznek?

Az tény, hogy mindezektől is eltekintve sok buta ember van, itthon is, Amerikában is, meg más országokban is. Az átlag IQ szint nem azt jelenti, hogy mindenkinek annyi, hanem hogy az emberek felének annál kevesebb. :) Nagyon egyszerű sztereotipiásan rámondani, hogy igen, az amcsik mind hülyék meg kövérek - több van mögötte, és ők is ugyanolyan emberek, mint mi.

2013. okt. 9. 12:30
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat! Elgondolkodtam,persze,hogy minden országban vannak hasonló lányok, csak azért az én környezetemben még nem ennyire ilyen helyzetben, s ezért furcsálhatom. Ám arra jutottam,hogy ha ezt csinálják azért, ha nem ezt csinálják akkor azért vannak megnézve,szóval tényleg ilyen a tárasdalom! Ám a neveltetésre több hangsúlyt tennék és fogok tenni ha majd eljön az ideje.

Abban maradok,hogy el kell fogadni mindenkit, olyannak amilyen,s nem ítélkezni! Amugy meg annak ellenére,hogy néha kicsit idegesit már ez a megfelelni vágyásuk( a kérdés kiirása kozben biztos egy ilyen pillanatom volt), a videóik szórakoztatóak és persze van olyan lány a nézettek között akire azt mondom,hogy ő jófej lehet a való életben.

2013. okt. 9. 14:31
 14/14 A kérdező kommentje:
*nem ennyire ilyen a helyzet
2013. okt. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!