Az egyetemi gólyatáborokban mennyire figyelnek a 20 év körüli lányokra? Mármint, hogy ne csináljanak butaságokat.
Szeptembertől leszek egyetemista és nem tudom, hogy el merjek- e menni gólyatáborba. Másfél éve van barátom, azóta nem iszom és nem bulizok mértéktelenül. Sajnos előtte előfordult, hogy az alkohol mámorában végigkavartam az estét a szórakozóhelyeken...
Nem tudom, hogy mi vár majd rám, ha újra sokat iszom. Elvileg itatnak, amit én sosem utasítok el.
Megéri a gólyatáboros élmény?
1# csináltam már eleget, de nem tudom, hogy hosszú idő után, hogyan hatna rám. Amúgy meg teljesen igazad van.
2# Ez egy hasznos tanács! Lehet, hogy ezt megfogadom. Abban is reménykedek, hogy a tavalyi ELTE gólyatáboros borzalom miatt tényleg nem lesz hatalmas ivós party.
Neked is köszönöm 4-es.
Szerintem elmegyek és legalább visszajelzést kapok saját magamról, hogy mennyire sikerült megkomolyodnom másfél év alatt.
Nem csak egy élmény, hanem egy önismereti teszt is lesz úgy érzem.
A gólyatábor nagy buli, kár lenne kihagyni. Viszont az, hogy te mennyit iszol és hogyan bulizol az rajtad múlik. Ha te bebaxva játszod a ri_bancot, akkor ne igyál annyit. Nem fognak agyonverni, ha nemet mondasz és nem is fognak le, hogy beléd öntsék a piát. Ha tartani akarod a tempót a többiekkel, akkor arra van pár trükk, pl hogy teleeszed magad, mert akkor nem üt úgy a pia, másrészt ha érzed, hogy már van benned akkor kérj lazább italokat, pl vodka-narancsot 3-4 deci vodka és 2 cent narancs, így iszol is, de nem fog úgy ártani. Emellett igyál jó sok vizet is.
Amúgy itt mindenki felnőtt, mindenki magáért vállal felelősséget.
Köszi ezt az ivós tippet. :)
Valami olyasmi a "szabálya", hogy fél liter alkohol után egy liter víz?
"Abban is reménykedek, hogy a tavalyi ELTE gólyatáboros borzalom miatt tényleg nem lesz hatalmas ivós party."
Milyen borzalom? Biztos szüzességi fogadalmat tett a leányzó, aztán mégis betérdelt. Nem zörög a haraszt...
Am. felőlem még a szerveiket is eladhatják ezeknek a lányoknak, az sem nagyon hatna meg, nemhogy én figyeljek rájuk.
Nyugi, tök mindegy, mit csinálsz! :) A gólyatábor ugyanis egy dolog, szeptembertől minden héten inni fogsz és bulizol az új barátaiddal :)
Ordít a leírásodból, hogy a te kapcsolatodnak nem sok jövője van. Tipikus sorsa lesz a kapcsolatodnak... Gondolom nem fogsz albérletben majd egyedül üldögélni esténként a tanulnivaló felett, hanem felfedezed majd magadnak az új világot, új barátokkal, új partikkal stb. Amúgy semmi rossz nincs ebben, csak az a vicces, hogy jössz itt a "megkomolyodtam" dumával, miközben azon dilemmázol egyetem előtt, hogy igyál-e gólyatáborban :D :D
A pasi, aki otthon marad, a lány, aki egyetemre megy, tipikus sztori, bla,bla.
Együtt fogok lakni a barátommal és ő is elsőéves lesz. Remélem nincs igazad abban, hogy tipikus sorsa lesz. :)
Ha jól tudom, azt a lányt tényleg megerőszakolták és sokáig látszódott rajta az erőszak nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!