Miért van, hogy ilyen béna vagyok?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és az osztályomban van egy lány, nevezzük marisnak.
Ez nem nagyképűség, de én tisztában vagyok azzal, hogy szebb vagyok az átlagnál. Maris elég merészen sminkeli magát suliba, kicsit teltebb a szokásosnál, de mivel sportol, ezért nem tűnik olyan kövérnek, de a mellei, meg a feneke nagyok (annyira, hogy XXL)és a fiúk mindig neki udvarolnak. Marisnak van pasija, aki nem ebbe az iskolába jár, de maris ha nincs ott a pasija, más fiúkkal ölelkezik stb. Valamiért Marist mégis rengetegen imádják, én pedig nem sminkelem magam, jóindulatúan fordulok a többiekhez, türelmes vagyok, és mégis úgy érzem, hogy ki vagyok közösítve. Talán ennyit számít a mellméret? :c
2015. jún. 11. 20:40
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. jún. 22. 12:02
12/12 anonim válasza:
Te marissal foglalkozol, maris meg azzal hogy élvezze az életet. Ez a külömbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!