Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gondoltatok már arra, milyen...

Gondoltatok már arra, milyen lenne ha tudnátok "úszni az árral"?

Figyelt kérdés
Nem jutott még eszetekbe, hogy milyen lenne azoknak az embereknek a helyében lenni akik minden szombaton lejárnak a Mori2-be, meg az ehhez hasonló helyekre, akik a bulikon mindig az élet középpontjai, akiket minden lány körbeugrál. Személy szerint taszít ez az "életmód" még is kicsit irigyelem azokat akiknek a "legszebb" külsejű lányok jutnak, akiknek a legtöbb haverja van, mindamelett, hogy tudom a mai lányok fele olcsó r--anc, és ezek a haverok eltűnnek amikor igazán szükség lenne rájuk. Ti mit gondoltok?
2015. jún. 2. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy csak a döglött hal úszik az árral.
2015. jún. 2. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Én szeretem a sajat utamat jarni.

Az az eletstilus meg eleg unalmasnak es ertelmetlennek tunik...

2015. jún. 2. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert ezek a dolgok engem egyszerűen nem érdekelnek és ráadásul utálom az embereket. Nem is értem, hogy lehet irigykedni az ilyen életmódot folytatókra...
2015. jún. 2. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Sz@r.

Amúgy meg imádok árral szemben úszni. Ez tesz engem egyedivé.

2015. jún. 2. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen. Talán még élvezném is.

Mondják itt a szövegeiket, hogy milyen jó inkább egy normális lány, aki okos és teljesen megfelel a közhelyeknek. Hát köszönöm nem, mert azok a lányok nagyon csúnyák. Egyszerűen csak az ilyen r--ancok vagy ahoz hasonlók váltják ki belőlem azt, hogy szívesen beszélgetek velük, mert öröm nézni a szép arcukat. Igen, nekem a beszélgetés is kínos ha olyannal beszélek akinek nem tetszik az arca, én ilyen furcsa vagyok.

Ezek a haverok pedig pont arra jók, hogy elmenj csajozni meg bulizni velük. Nem is kell tőlük többet elvárni. Vannak nem ilyen haverjaim és azok mint elutasítják az ilyen helyeket.

Szóval igen, örülnék ha tudnék úszni az árral. 16f

2015. jún. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!