Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményed a sznob...

Mi a véleményed a sznob emberekről, gazdagokról?

Figyelt kérdés

Honnan kapják a pénzeket a gyerekek? honnan ennyi pénz?

Nem értem.

Én nem szeretem az ilyen embereket!

2015. máj. 16. 11:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon élek sajnos, még nem tudtam innen elmenekülni végre.
2015. máj. 16. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel általában lenézik azokat, akik velük nem azonos súlycsoportban vannak, ezért nem foglalkozom velük, kerülöm őket, mert nincs közös bennünk.
2015. máj. 16. 19:30
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

A sznobság nem feltétlenül egyenlő a gazdagsággal.

Ismerek gazdag és normális embereket, míg ott van pl a sógorom, aki kifejezetten sznob. Jól élnek de nem különösebben nagyon gazdagok, mégis néha olyanokat mond, hogy a fülem kettéáll :) Amúgy jó arc, nincs vele bajom, a sznobságán inkább mosolyogni szoktam :)

2015. máj. 16. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A sznobság nem egyenlő a gazdagsággal! A sznobság egy viselkedési forma, nem függ össze a pénzzel! Sőt, azokra szokták használni ezt a szót, akik az előkelő emberek viselkedését majmolják, holott közrendűek. Én sokkal több sznobként viselkedő embert láttam mársima plázában, mint luxus éttermekben!
2015. máj. 18. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Rátarti, úriaskodó, miközben semmi köze nincs a kukturált, művelt vag értelmes emberekhez, csak megjátsza az agyát! Sok esetben kifejezetten butácska, műveletlen, de pénze az van! Ma inkább az ilyen szánalmas figurák alatt értjük azt, hogy sznob.
2023. júl. 6. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!