Mi a véleményed a sznob emberekről, gazdagokról?
Figyelt kérdés
Honnan kapják a pénzeket a gyerekek? honnan ennyi pénz?
Nem értem.
Én nem szeretem az ilyen embereket!
2015. máj. 16. 11:55
11/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon élek sajnos, még nem tudtam innen elmenekülni végre.
2015. máj. 16. 14:58
12/15 anonim válasza:
Mivel általában lenézik azokat, akik velük nem azonos súlycsoportban vannak, ezért nem foglalkozom velük, kerülöm őket, mert nincs közös bennünk.
13/15 anonim válasza:
A sznobság nem feltétlenül egyenlő a gazdagsággal.
Ismerek gazdag és normális embereket, míg ott van pl a sógorom, aki kifejezetten sznob. Jól élnek de nem különösebben nagyon gazdagok, mégis néha olyanokat mond, hogy a fülem kettéáll :) Amúgy jó arc, nincs vele bajom, a sznobságán inkább mosolyogni szoktam :)
14/15 anonim válasza:
A sznobság nem egyenlő a gazdagsággal! A sznobság egy viselkedési forma, nem függ össze a pénzzel! Sőt, azokra szokták használni ezt a szót, akik az előkelő emberek viselkedését majmolják, holott közrendűek. Én sokkal több sznobként viselkedő embert láttam mársima plázában, mint luxus éttermekben!
15/15 anonim válasza:
Rátarti, úriaskodó, miközben semmi köze nincs a kukturált, művelt vag értelmes emberekhez, csak megjátsza az agyát! Sok esetben kifejezetten butácska, műveletlen, de pénze az van! Ma inkább az ilyen szánalmas figurák alatt értjük azt, hogy sznob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!