Önmagában nézve a dolgot, nincs semmi probléma azzal ha valaki "gazdag", viszont ha ez a gazdagság LOPÁS-CSALÁS-HAZUDÁS-BŰNÖZÉS eredményeképpen jött létre, akkor ez már tényleg visszataszító dolog...(Én pl. MINDIG figyelembe szoktam venni, hogy egy-egy illető "anyagi jóléte" MILYEN FORRÁSBOL származik, és ehhez szoktam igazítani az illetőhöz való hozzáállásomat...Ha egyszer tudom valakiröl, hogy a gazdagsága lopás-csalás-bűnözés eredménye, én bizony ilyen emberrel sohasem szoktam szóbaállni...Akármennyi pénze is van az illetőnek...)
2015. máj. 16. 12:14
2/15 anonim válasza:
"Honnan kapják a pénzeket a gyerekek?"
Szüleiktől
"honnan ennyi pénz? "
Örökölték, megdolgoztak érte, összerabolták
2015. máj. 16. 12:15
3/15 anonim válasza:
Csak irigy vagy, igaz?
A szülők megdolgoztak érte (a napi 12 órát takarítasz, vagy gyárban melózol nem az), tanultak keményen és tettek azért, hogy nekik jobb életük legyen.
És mint a legtöbb szülő, próbálja megadni a gyermekének, amit lehet, nyilván ezért van ennyi pénzük.
A sznobság pedig nem egyenlő a gazdagsággal.
2015. máj. 16. 12:16
4/15 anonim válasza:
@12:16
Szerintem a kérdező az ilyen Berki Krisztián féle lényekre gondol.
2015. máj. 16. 12:21
5/15 anonim válasza:
Hihetetlenül gyökér vagy!
2015. máj. 16. 12:23
6/15 piriiiii válasza:
Meg kell tanulni elfogadni mindent és mindenkit, kedves kérdező.
Ha nem szereted az ilyen embereket, akkor kerüld őket. Ugye, milyen egyszerű?
2015. máj. 16. 12:40
7/15 A kérdező kommentje:
Na ez a bajon, mert minden nap találkozok velük!
2015. máj. 16. 12:42
8/15 anonim válasza:
Azzal találkozol, akivel akarsz. Az életed te irányítod. Hol találkozol velük? Na oda ne menj.
Nekem a vidéki suttyókból lett elegem, nem ügy, elköltöztem a fővárosba. Más kérdés, hogy itt meg fővárosi suttyók vannak :D:D
2015. máj. 16. 12:47
9/15 piriiiii válasza:
Akkor viszont tényleg baj van Veled, ha mindenhol sznob és gazdag embereket látsz... :( Szerintem nem Magyarországon élsz. :D
2015. máj. 16. 12:50
10/15 anonim válasza:
Jó annak aki gazdag. A sznobnak lenni is jó lehet. De van aki nem gazdag ès van aki nem sznob. Ilyen az èlet. A föld alatt már mindegy lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!