Szerintetek is bunkóság nem eloltani a tüzet?
Figyelt kérdés
A campuson történt, hogy egy kuka mellett dohányzott valaki, és az oldalán lévőhamutartóba dobta a cigit, majd elment. Még percekig füstölgött akkor is, mikor ő már ott se volt, és a szél rám hozta a füstöt, mert a közeli padon ültem. Máshová nem tudtam átülni, mindenhol ültek.És amúgy sem hiszem, hogy az én feladatom lett volna. Mindig idegesít, ha valaki eldob egy cigit, és nem képes rálépni/elnyomni/elcsavarni stb.? Miért jó, hogy akkor is jön a füst szerte-szét, amikor te már nem is szívod?2015. máj. 12. 20:03
1/6 anonim válasza:
Igen, szerintem is az, de főleg az bunkóság amikor közterületen eldobja. Naponta figyelek meg olyat, hogy a társasház bejárata előtt ledobja a földre a csikket, ott ahol lakik. Ennek oka valószínű az lehet mert az a saját tulajdona, ahogy a hazája is. Ha külföldi tulajdonban lenne akkor naponta sterilre nyalná ahogy a multik gyáraival is teszi.
2/6 anonim válasza:
Nemcsak bunkóság, de még veszélyes is...
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is az, és egyszerűen nem értem, mi a fárasztó azon a mozdulaton- Főleg annak, aki a kukáig már eltalált. Egyszer gimiben lyukas órán ültem egy széken a folyosón, és a mellettem lévőben szemét volt, de nem én hagytam ott. Jött takarító néni, mérgelődött (lehet, hogy az enyémnek hitte, nem tudom), felemelte a kukát, ami közvetlenül ott volt a székek mellett, beledobta a szemetet, és azt mondta: "Jé, mekkora mozdulat volt, micsoda erőfeszítés!" Aztán elment. A szemét nem az enyém volt ugyan, de a dologban igaza volt.
2015. máj. 12. 20:24
4/6 anonim válasza:
A társasházunkból elment az egykori diktátor hangú közös képviselőnk és azóta a kényszer rávitt arra hogy én tanuljam meg azt az "idegen nyelvet" amiből hajlandóak érteni például a szemetelő vagy törő-zúzó, vagy az éjszaka részegen tomboló lakók. Mert az idős vagy hölgy lakók egyike sem mer szólni a rendbontóknak. Korábban jól nevelt diplomásként próbáltam szólni nekik. De jól kinevettek, hisz a "melóhelyükön" sem így beszélnek velük. Aztán eszembe jutott hogy a sorkatonaságnál voltam rajparancsnok is, tehát tudok egy megfelelőbb idegen nyelvet is. Abból nem csak értettek de meglepetésemre még tetszett is nekik. Ha nem tettem volna így akkor ők uralkodnának a normálisan viselkedő és csendes lakók felett.
5/6 anonim válasza:
Tenni sok mindent nem lehet ellene, tekintve, hogy nincs rá semmi szabály, meg ha lenne is, nem elhet figyelni minden egyes embert hogy mikor dob el egy darabot.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez így van. Ezért kéne, hogy maguk figyeljenek oda.
2015. máj. 13. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!