Miert utaljak a Jehova Tanui-nevu vallast gyakorlo embereket?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az, csak mindenkitol azt hallom hogy ilyen Jehova meg olyan Jehova.Ereklodtem es az ertelmetlen datumokon kivul eleg rendes embereknek tunnek...2015. máj. 11. 21:27
31/33 anonim válasza:
Na, ez az utolsó durva.
Egyébként én tudom, honnan ered a karácsony, nem csak véleményem van róla...
32/33 anonim válasza:
Én is tudom,de azért megünnepelhetem,és ezt a JT.is tudják,hogy ilyenkor más vallásuak ünnepelnek.Én nem megyek hozzuk az Emlékünnepükön és kérdezem,hogy miért épp Jézus halálát ünneplik.Különben is tudom rá a választ
33/33 anonim válasza:
Na igen, pont ezért utálják őket. Ezt nevezik ugyanis pofátlanságnak.
És a jehovásnak: engem pl érdekel a Biblia, ismerem, olvastam.
De a ti győzködésetek, hogy SZERINTETEK , NEKEM hogy kéne értelmeznem, na, az nem. Felnőtt vagyok, két agysejtnél többem vab, tudok szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!