Miert utaljak a Jehova Tanui-nevu vallast gyakorlo embereket?
"Azonban egy lakáson belül, ha valaki elhajt a vérbe, ott ne nagyon várd, hogy a család más tagja nagyobb érdeklődést fog tanúsítani! "
A tapasztalatok ennek az ellenkezőjét bizonyítják.
Tényleg? És hogy kell ezt elképzelni? Becsengetsz Józsi bácsihoz, aki elhajt, mint a magzatvizet, aztán amikor épp rátok vágná az ajtót, megjelenik az ajtónyílásban Margit néni és kéri, hogy térítsétek meg?
Valahogy kamuszagú a dolog.
Mindenesetre lassan kezdd el magad visszaolvasni. Na ezért utálnak Benneteket. Mindent meg akartok magyarázni és nem értetek a szép szóból.
Nem mellesleg miért nem reagáltál a mondandóm azon részére, ami arról Szólt, hogy minek vegzáljátok az embereket az otthonukban? Akit érdekel ez a hülyeség, az majd megkeres titeket.
ide kb másfél-két év alatt harmadszor jöttek, vagy tán negyedszer. nem évente. és mindig lengyelül, szóval kétlem, hogy azt hiszik, hogy elköltözött valaki...
ingyen prédikáltok? nahát, tényleg? még jó, hogy nem fizettettek azért, hogy meghallgassuk a sületlenségeiteket.
nekem nem kell a prédikálásotok, a szórólapotok ingyen se, a múltkor nekiálltam annak, amit bedobtak, de olyan agyhalott volt, hogy inkább hagytam.
a katolikusok, reformátusok, stb szintén a Bibliát követik, Jézus utasításait, mégse jött még egy se, hogy tartson nekem vasárnapi agymosást (mert ugye, nekem más dolgom sincs, vagy hobbim, csak hogy rámerőszakolt tanításokat hallgassak).
de javaslom, ezentúl minden ittlévő, nem Jehova tanúja kerekedjen fel, és kopogjon be Jehova tanúkhoz, hogy ő menni akar nekik vallást magyarázni, mondjuk buddhizmust, mert csak. biztos nagyon fogják értékelni.
hát ez az, hogy aki akar, majd megkeres titeket.
mellesleg, írtam a múltkor, hogy pl. a zsidók se kopogtak még be sose hozzám, pedig egy zsidó környéken élek. de egy buddhista se...
de tudok jobbat. jártam anno angolra a mormonokhoz, azok is járják a várost, és kopognak. évekig jártam, nem lettem mormon, megértették, nem erőszakoskodtak senkivel.
.
a Jehovák meg csak nem hagynak békén.
Kedves kommentelok, koszonom a sok valaszt, viszont en nem azt akartam elerni hogy most it veszekedjetek, egyszeruen ha valami nem tetszik akkor ne olvasatok el...
Kedves Jehova Tanuja kommentelok azt meg tudjatok valaszolni hogy a gyerekeitek miert nem tarthatnak fent kozelebbi kapcsolatot a mas vallasuakkal?
"hitük szerint megmenthetnek téged"
az Ő HITÜK szerint.
engem meg a saját hitem szerint nem kell megmenteni, hagyjanak csak békén.
mentegessétek azokat, akik meg akarják magukat menteni. engem nem kell, majd én vigyázok magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!