Miert utaljak a Jehova Tanui-nevu vallast gyakorlo embereket?
"szerencsére engem nem tudtak bekebelezni erősen hiszek abban, hogy isten nem létezik :D "
Bocs, hogy én is "be akarlak kebelezni", de mi alapján gondolod így? Csak egy tudományos tényt szeretnék leírni:
Annak esélye, hogy EGYETLEN PROTEIN a véletlen folytán kialakuljon, 1:10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000-hoz.
Érdekes, hogy ez az esély majdnem 3x KISEBB, mint a matematikailag LEHETETLEN. És ez csak egyetlen protein, hol van még a többi...
"1:1000000-hoz."
Valamiért nem jól írta le az oldal, tehát 1:1 és még 130(!) nulla.
#10 valószínűleg azért Írja mindenki, hogy erőszakosak és levakarhatatlanok, mert azok.
Te évente egyszer mész valahova, ha elhajtanak. Mondjuk próbáld meg, hogy összesen egyszer mész és ha elhajtanak, nwm mész oda többé.
De a tapasztalat nem ez. Ide például hetente többször jönnek ugyanazok. A szép szóval és a már nekem is fájó alpári taplósággal is próbálkoztam. Nem igazán fogják fel. Nem vagyok egy agresszív embert, de már odáig jutottam, hogy valamelyiket telibeverem az ajtóval. Idegesítő, ha valaki nem fogja fel a nemleges választ és módszeresen befurakodik a magánszférámba. Azt a jogot pedig hadd tartsam meg magamnak, hogy ateista legyek. Ezen a győzködés nem segít. Viszont sokat ront. Én sem akarlak Benneteket meggyőzni arról, hogy a hitetek alapja egy mese, akkor te se akarj meggyőzni arról, hogy nem az!
"Te évente egyszer mész valahova, ha elhajtanak. Mondjuk próbáld meg, hogy összesen egyszer mész és ha elhajtanak, nwm mész oda többé. "
Az emberek elköltözhetnek, meg nem csak egy ember lakik egy házban. Ezért keressük fel több idő múlva újra.
"na látom, megérkezett a gyk jehovája.. grat, hiába okoskodsz itt, senkit nem fog meghatni. szerencsére az emberek többsége nem dől be ennek a maszlagnak."
A Jehova/Jahve/JHVH/YHWH héberül: יהוה a Biblia Istenének neve, nézz utána. Mivel okoskodok? Csak tényeket írtam.
Igen, száz évente, tízezerből egy ember valóban elköltözik olykor. Azonban egy lakáson belül, ha valaki elhajt a vérbe, ott ne nagyon várd, hogy a család más tagja nagyobb érdeklődést fog tanúsítani!
És mi lenne, ha egyáltalán nem vegzálnátok az embereket az otthonukban, meg az utcán?
Ha nekem annyira hiányzik valami hókuszpókusz az életemből, akkor majd szedem a sátorfámat és felkeresek egy nekem szimpatikus vallási közösséget. De ha valaki nyomul és elkezd magyarázni, azzal pont az ellenkezőjét éri el, mint amit akar.
" mit nem értesz azon, hogy itt senki nem kíváncsi rád? "
A kérdező nem te vagy, ergó ezt nem te döntöd el. Másrészt nem értem milyen jogon akarod eldönteni, hogy hova írok.
" ez nem egy olyan vita, amiben érvekkel meggyőzhetnél másokat, bármennyire is ez az életed értelme, hogy a magad igazát erőltesd rá másokra."
Igen, ahogy írtad érvekkel próbálok meggyőzni másokat a BIBLIA igazságáról (akkor ez már nem lehet erőltetés, ha érvek...), viszont azzal a résszel is egyet értek, hogy érvekkel nem tudlak meggyőzni. Tehát te ragaszkodsz a magad igazához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!