Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a szerepe az udvariatlanság...

Mi a szerepe az udvariatlanságnak az udvarlásban?

Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 16:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jézusom... proli csajoknál talán bejön a pimaszság. Láttam ilyen PUA-trükköket neten, amiben a bóknak induló szekálással vagy szekálással csajozást tanítják... hát ha hozzám egy csávó odajönne mondjuk olyan dumával, hogy "jé, azt hittem, ide csak jó csajok járnak" pl., hát a minimum az lenne, hogy otthagyom a fenébe. Én nem adom oda magam bárkinek, csak olyannak, aki megérdemel, és az meg az, akin látom, hogy tényleg érdeklem, és nem fikáz.
2015. máj. 3. 01:13
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát mer ti nem tuggyátok, a csajok aszt szeretik ha belemarkolnak a seggükbe, hogy dejó bör vagy! Röktön csuszik le a bugyi, és jön a nedvessedés.

De a másik verzió, YouTube-on láttam, bele kell markolni a hajába és megszagolni a nyakát :)

Nem vicc! PUÁ-k szerint a nők ennek nem tudnak ellenállni :D

2015. máj. 3. 01:20
 13/22 A kérdező kommentje:

Friderikusz is szokott udvariatlankodni a legyen önis miliomosban. Az udvariatlansággal semmi gond ti értelmezitek agressziónak bunkságnak. Egyaltalán nem mindegy ugyanis hogy az udvariatlanság az udvarlás vonatkoázásában szerepel vagy komolyan sérti meg amásik önbecsülését. Nem beszélve aról hogy teszteli miképpen értelmezi a másik a dolgokat segít ki tapogatni a határokat a megismerés eszköze stb. Hát ezen az oldalon ez vólt az utolsó kérdésem!

A kérdés egyépként ez vólt:Mi a szerepe az udvariatlanságnak az udvarlásban?

Magyarán hogyan kaphat helyet benne? ez kreatív fantáziát igényel. Azt javaslom nézzetek meg pár drámát ha nem hiszitek vagy csak a saját életetekben tapasztaltakat. Ha folyamatosan csak kedveskedel a csajnak max a csicskája lehetsz semmi más! Nincs igazán komoly barátságsem ha ez az elem hiányzik mert akkor semmi sem méri a kapcsolatot. Ez ad ki hívást neki. Igazán meg sem ismerheted a másikat nélküle.

2015. máj. 3. 14:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Normális lány értékeli, ha kedveskednek neki, nem csicskáztatja a srácot. Te nem ilyenekkel találkoztál? Talán máshol kellene keresgélni... de ha neked a kis proli csajok kellenek, akkor így jártál :D.
2015. máj. 3. 14:22
 15/22 A kérdező kommentje:
NEm tom te milyen világban élsz de egy normális lánynak nagyon sok ember kedveskedik. Ez nem vita tárgya nézz meg egy drámát ha nincsennek az életedben példák a pimaszság kell egy kapcsolat erősödéséhez meg a másik meg ismeréséhez. Apróbb sértéseket lányok is csinálnak hogy teszteljljék a pasit. Ugyan ez fordítva is ott van. Aki nem csinál ilyesmit erős szeretethiánya lehet. Nagyon fiatal lehetsz vagy csak vitatkozós kedvedben vagy ha ilyesmikkel nem vagy tisztában. Önmagában egy sértő megjegyzésnél töbnyire az számít hogy miképpen reagál a másik. Lefogadom hogy csaj vagy ezért kezeled érzelmi síkban a kérdést. Na mind1 ennél obilyektívebb beszélgetésre számítottam.
2015. máj. 4. 07:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Te azt írod udvariatlanság, amit olyan értelemben használsz, hogy pimaszság, de valójában mintha megint másra gondolnál... az élet sava-borsa, amit kb te leírsz nem udvariatlanság, hanem súrlódások és viták-> amik abból alakulnak ki, hogy két különböző emberről van szó, nem pedig abból, hogy ez a két ember romantikus kapcsolatban áll egymással.

Szerintem az udvariatlanságnak semmi köze az udvarláshoz, max tényleg az ilyen "trükkök" vonatkozásában, ami a nem stabil önbecsülésű lányokra épít.

2015. máj. 4. 17:59
 17/22 A kérdező kommentje:

Az az érdekes hogy pont a magas önbecsülésű lányoknak jön be az ilyesmi mert kihívásnak veszik amiket mondol neki a legtöbb ember ugyanis csak kedveskedik nekik. Mutatok egy példát tvbe láttam egy felszedős realitiben magyarázzátok el mi ez ha nem udvariatlanság. (Remélem azért nem erőszakoskodást értettetek eddig az alatt mert sose fejtettétek ki mire gondoltok szerintem a pimaszság meg az udvariatlanság nagyon is egyezik)

Szia

Szia

Hogy vagy? én Rob vagyok(eddig teljesen udvarias)(mégis csak egy ismerkedési szituálcióról van szó szóval ezért is emeltem ki hogy a kontextusban való szerep érdekelt amiből inkább vita lett)

Én adrianna vagyok

Örvendek

Akarom tudni hogy mi kell ahoz hogy te engem szeress.

Csak így csapjunk a közepébe?

Szeretem a tökös férfiakat és te egyértelműen az vagy.

Nyomuljak tovább? Te vagy a leg rondább nő ma este.(Nah én ere gondolok udvariatlanság alatt)Valjuk be hogy ilyet nem mondhatsz csak úgy nehéz volna el képzelni egy tetőtől talpig udvarias keretbe de itt működik)

Figyelj be tudom ezt úgy álítani neked mint egy szép kis rózsaszin ajándékot de a valóságban...(itt még mindig pimasz)

-nincs stílusod

A valóságban... Nem eről szól

Tudod hogy az olasz férfiak a leg jobb szeretők a világon.(itt már udvarol) ezt biztos tudod.

Ha ezt nem tudtad akkor hagy bizonyítsam be neked.

(itt szemeztek és le kapta)

2015. máj. 4. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:

őőő

hát egyrészt nem értem, hogy mit írtál

másrészt a pimaszkodásnak és a bunkóságnak (hol van az az udvariatlanságtól, hogy lerondázta) is megvannak a maga határai

szerintem ez nem egy "reality" volt

engem egyszer rondáztak le, lehet, hogy felszedős szövegnek szánták, mert marhára nem volt kontextusba illő... én egyszerűen elküldtem az anyjába

2015. máj. 4. 19:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Ebben a szituban mit éreztél?
2015. máj. 4. 19:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Udvarias akkor is az lett vólna ha azt mondja neki hogy te vagy a leg szebb nő ma este magyarán el kezd neki nyalni mint kb 20ból 19pasi) Elég szép csaj vólt ez fix valószínűleg ere számított.
2015. máj. 4. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!