Ti mit mondtok a kéregetőknek? Olyan hülye szituba kerültem .
Ma történt. Toltam magam mellett a biciklimet, elhaladtam a posta mellett, vagyis csak elakartam ... Leszólított egy nő. A nő mellett volt egy kislány ,elmondása alapján a saját kislánya lehetett, egy kék kis biciklin ült. A nő mondta, hogy 3 gyereket nevel, és nem tudnám - e élelemmel segíteni őt? Én elég kínosan éreztem magam, főleg úgy, hogy közben a kislány ütögette a lábamat, a kezébe lévő játékkal.
130 forintnyi apró volt nálam, semmi több. Ez négyüknek nagyon kevés lett volna ... Mondtam neki, hogy dolgom van, visszafelé pedig majd meglátjuk, hogy tudok segíteni ... Vagy valami hasonlót. Ehelyett másfelé mentem haza , kikerülve a nőt, és a gyerekét ... Baromi hülyén éreztem magam, egy kissé még most is ... Nem igazán kerültem még ilyen szituációba ...
Ne hallgass végig senkit, mert ha belenézel a szemébe, már vesztettél is, le nem tudod vakarni.
Ezért van az, hogy egy roma útbaigazítást akart kérni és mint egy süket mentem tovább, mintha levegő lenne. Azt hittem kéreget, de utólag derült ki, hogy nem azt akarta. Máskor is láttam egy nőt, aki elesett és nem segítettem fel.
Igen, hölgyeim és uraim, mert már beleestem egy ilyenbe, egy csaj elesést imitált Pesten, segítettem neki, majd azt mondta adjak ötszázat. Ezt kapd ki.
Olyanokat kitalálnak már, hogy már annak sem segít senki aki szívrohamot kap. Üdvözöllek a sötét középkorban ami itt van.
Utcán nem járnak, figyeltétek... Egy ember, egy autó, meg suhannak bicajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!