Hogyan tudtatok meg magatokról h melegek/leszbik/biszexek vagytok?
12-13 éves korom óta tudom, hogy leszbi vagyok. Kisgyerekkoromban mindig a fiús játékokat szerettem, anyámmal mindig rövidre nyírattam a hajam és sokáig arra vágytam, hogy fiúnak szülessek.
Utcán mindig a nőket nézem meg úgy, ahogy más nők a férfiakat. Számomra a szerető ölelés az, amikor egy gyönyörű, bűbájos nővel vagyok.
Első szerelmem 14 évesen egy heteró osztálytársnőm volt, a második egy panszexuális lány, aki viszont szeretett, de túl távol éltünk (több ezer km-re).
Ennyi részlet elég, igaz? :)
18/L/L
Mindig is tudtam, hogy engem a lányok is érdekelnek, de persze vártam arra, hogy férjem meg menyasszonyi ruha, meg hát fel sem merült bennem, hogy a férfiakat ne tudnám szeretni. 13-14 éves koromban összejöttem az egyik nagyon jó fiú barátommal (tényleg nagyon szeretem, de akkor azt hittem, hogy az szerelem) de rájöttem, hogy se a kezét nem akarom fogni, se smárolni nem akarok vele, se semmi ilyesmit.
15 évesen beleestem egy lányba, 16 éves voltam mikor összejöttünk. Ott már éreztem a testi vonzalmas és rájöttem hogy ez érzelmileg is teljesen más....így jöttem rá, hogy leszbikus vagyok.
14 voltam, mikor egy pánszex barátnőm elmondta nekem, hogy bejövök neki. Akkor kezdtem el gondolkozni, és rájöttem, hogy nekem sosem tetszettek úgy a fiúk, sosem néztem meg őket, stb. A lányokat viszont annál inkább. És végülis miatta jöttem rá, hogy meleg vagyok.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!