Ti is szoktatok magatokról meztelen, pózolós képeket csinálni?
Figyelt kérdés
csak úgy saját magatoknak, nem másoknak küldözgetni. k.urvás dolog ez, vagy minden lányt rávisz erre a kíváncsiság előbb-utóbb?2014. okt. 4. 17:55
1/13 anonim válasza:
Se meztelent, se pózolóst. Kettőt együtt meg főleg nem.
2/13 anonim válasza:
Csak a párom készít rólam. Utána kitöröljük :D
3/13 anonim válasza:
Hát én fiú vagyok, de mivel kondizom, ezért kb 2 havonta készítek képet, mert érdekel a fejlődésem, és majd visszanézem, hogy miből mi lett. :)
6/13 anonim válasza:
Nem, én még sosem csináltam magamról pózolós, meztelen képet és nem is szerepel a terveim között. Max. akkor fényképeztem magam mikor nem volt tükröm és kíváncsi voltam, hogy hogyan áll a ruha vagy a hajam, de saját "örömömre" csak úgy nem szoktam magam fotózgatni. Viszont több barátnőm is fényképezgeti magát, a telefonjuk ilyen képekkel van tele és még mutogatják is egymásnak, de az már más... Szerintem, ha nem mutogatja másnak csak kíváncsiságból vagy esetleg unalomból csinálja, az nem számít "bajnak".
9/13 anonim válasza:
Én szoktam, fogalmam sincs miért, de előfordul. Egyszer viszont skype-ra is kitettem amolyan fogadásból, aztán kiderült hogy volt két ismerősöm is akik fent voltak, csak rejtve. ciki volt, viszont azóta meg már jó bulinak tartjuk a történteket. :) Veled ellentétben azóta viszont volt is pár képcsere, szerintem tök jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!