Szerintetek szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Megkérdezni nem merem. Szokott velem szemezni, ölelgetni, puszit adni,mindig átkarol. Mikor ülünk rendszeresen hozzámbújik. Ezek lehetnek jelek? 16L2015. márc. 31. 14:53
2/5 anonim válasza:
Innen nem fogjuk tudni megmondani mit érez. Ennyiből sok mindenre lehet következtetni.
3/5 anonim válasza:
Az hogy szerelmes-e beléd azt nem tudom de biztos hogy tetszel neki.
Kérdés az hogy ha tudnád hogy szerelmes beléd vagy tetszel neki akkor erre mit reagálnál.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik. :)
2015. márc. 31. 15:22
5/5 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit,ne beszéljetek ilyesmiről hanem a következő alkalommal mikor átölel (szemből) akkor fogd meg a fiú tarkóját. A fogást úgy értem hogy nagyon finoman érinted.
Ebbe a fiú bele borzong az biztos és ez egy olyan apró jel ami tudatja vele hogy tovább léphet mondjuk ad a nyakadra egy puszit ha van egy kis esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!