Az gáz, ha szerintem szerelmes vagyok a tedóm legjobb haverjába?
Ha szerinted 3 év korkülönbség említésre méltó akkor Te még nagyon fiatal vagy, bár ez a kérdésből is lerí.
Egyáltalán nem gáz, mert a sok hülye amcsi filmben is folyamatosan csak ezt látni.
A kapcsolataitokat ne félj nem ez fogja tönkre tenni, és a Te korodban még attól sem kell tartani hogy túl sokáig tartana majd ez a fázis. Ez csak egy kis hormon zavar. 5-6 év múlva már emlékezni sem fogsz rá.
A testvéri kapcsolatot normális emberek között semmi nem tudja tartósan megrontani. A testvéri kapcsolat egy életre szól, minden más csak fellángolás 1 hónapra, 1 évre vagy 10 évre, stb.
Hogy ha olyan fiatal vagyok....akkor az egy év gondolom soknak számít. :D
Egyébként lehet...
Tesómmal most sem olyan jó a kapcsolatunk sajnos :(
Előző vagyok. Gondolom 15-16 éves lehetsz, a Te korodban sokan "küzdenek" hasonló dilemmákkal, s noha ezt nagy problémának élitek meg, hidd el évek múltán csak mosolyogni fogsz rajta.
Kaland ez csupán, semmi több. Vágj bele, próbáld ki, legyél túl rajta. Hidd el hamar meg lesz.
Arra figyelj mindig, hogy soha semmivel ne árts a testvéri kapcsolatnak, azt inkább folyamatosan építeni kell, nem romba dönteni.
Egyetlen fiatalkori szerelem vagy barátság sem éri meg az áldozatot, hogy a testvéreddel rosszba legyél. Felnőttként ha már senki másra nem, de Ő rá mindig számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!