Üdv! Nagyon le vagyok maradva mindennel, valaki segítene? 15/f
Figyelt kérdés
Ismerőseimhez képest semmit sem tudok a világról.. mármint ők kenik vágják a hírességeket, történéseket, zenekarokat, hogy mikor turnéznak, zenéket, embereket, várost, minden!
Én az az antiszoc. típus voltam mind idáig de most elkezdtem beilleszkedni mert rájöttem jó dolog.
Viszont elég nehéz, hogy egy beszélgetéskor nem tudok az adott témához válaszolni.
Példa: A "strand fesztival"-ról sem tudtam eddig semmit sem csak most hallottam tőlük.
Levagyok maradva nagyon, valaki tudna linkelni egy oldalt, esetleg leírni itt, mik az alap dolgok amiket illene ismernem?
2015. márc. 26. 19:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy ilene ismerni valmit. En sem ismerek egy csomo mindent, nem tudom ki bulizik hol mikor, mik a legujabb szamok, van egy izlesem es ha normalisak a barataid, teged pedig nem erdekel a dolog, akkor felesleges "megtanulni". :) 15/L
2/3 Nemdetalánbiztos válasza:
Fölösleges ezen paráznod, én se tudok szinte semmit a ma "sztárokról", vagy minek is hívjam már őket. De ettől még bárkivel normálisan el tudok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!