Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én vagyok le maradva 12...

Én vagyok le maradva 12 évesen vagy az osztály társaim k*rvák?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom 12 évesen nem kellene sminkelni mint az állat,úgy öltözködni mint egy 20 éves.

Egyszer megkérdeztem egy barátnőmet hogy nem akar eljönni velem biciklizni,és erre azt mondta hogy ő már kinőtt az ilyen gyerekes dolgokból és inkább menjünk hozzá és sminkeljünk...

Én felveszek egy pólót meg egy rövid sport nadrágot, egy szandit (persze nyáron). Szerintem ennyi évesen nem kéne kiöltözni. De nyugottan megírhatjátok ha nincs igazam.

Be vallom tudom hogy ciki de néha szoktam barbiezni meg littlest petshoppozni de ha csak nagyon nagyon unatkozok, kutyámmal játszok, békázok a patakban.

12/L

2014. júl. 19. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is biciklizek 17 évesen. Akkor még gyerek vagyok?

17/f

2014. júl. 19. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ők a k*rvák. Teljesen normális, hogy ennyi idősen ezeket csinálod, ők meg kicsit sokat képzelnek magukról. Én most leszek 14, de még én is ilyen vagyok...
2014. júl. 19. 20:43
 3/9 anonim válasza:

Ne felj,en is igy vagyok ezzel.Az en osztalytarsaim mar isznak,es a Facebookon irjak ki hogy ivas kozben milyen a hangultatuk(mintha ettol sokkal jobb emberek lennenek).

Te egy normalis 12 eves vagy,nem vagy lemaradva semmirol se,es a az osztalytarsaid ilyen 'sminkelek es mar milyen meno kiscsajszi vagyok' akkor hagyd ott oket,szerezz uj baratokat.Persze ezt igy konnyu mondani,tudom milyen az az erzes,amikor teljesen ki vagy kozositve.Probalkozz a fiuknal.Hatha veluk jobban kijossz.

2014. júl. 19. 20:44
 4/9 anonim válasza:
Ja amugy utolso:14L
2014. júl. 19. 20:45
 5/9 anonim válasza:
Atya ur isten!!Én sajnálom az osztálytársaidat!Szerintem az nagyon nagyon gáz, ha már most ekkora k*vák..nekem is vannak ismerőseim, akiknek csak az számit, hogy hogyan néznek ki..és egyikőjükkel sem vagyok annyira jóban..álszentek.Szerintem az teljesen normális, amit te csinálsz.Ne legyél olyan mint ők! 15/L
2014. júl. 19. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Hagyjad őket. Majd 20-30 éves korukra teljesen kiégettek lesznek, és sírni fognak, hogy a pasikra pazarolták a gyerekkorukat.

Amúgy meg nyár van, ilyenkor ne azon gondolkodj, hogy milyenek az osztálytársaid..:D

2014. júl. 19. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális vagy;helyesen cselekszel,velük meg ne törődj,majd megbánják..
2014. júl. 19. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ettől még nem k-k. Csupán készülnek arra, hogy ha nagyobbak lesznek, jobban el tudják magukat adni a "húspiacon".
2014. júl. 20. 13:05
 9/9 anonim válasza:
lehet hogy az osztálytársaid is szeretnének még gyerekesek lenni, de félnek egymástól. És ne mondd hogy k...a senkire se hogy nőiesek akarnak lenni az természetes. :) egyébként én is még néha barbiezok az uncsitesómmal pedig mind ketten 14-ek vagyunk :)
2014. júl. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!