Én vagyok le maradva 12 évesen vagy az osztály társaim k*rvák?
Úgy gondolom 12 évesen nem kellene sminkelni mint az állat,úgy öltözködni mint egy 20 éves.
Egyszer megkérdeztem egy barátnőmet hogy nem akar eljönni velem biciklizni,és erre azt mondta hogy ő már kinőtt az ilyen gyerekes dolgokból és inkább menjünk hozzá és sminkeljünk...
Én felveszek egy pólót meg egy rövid sport nadrágot, egy szandit (persze nyáron). Szerintem ennyi évesen nem kéne kiöltözni. De nyugottan megírhatjátok ha nincs igazam.
Be vallom tudom hogy ciki de néha szoktam barbiezni meg littlest petshoppozni de ha csak nagyon nagyon unatkozok, kutyámmal játszok, békázok a patakban.
12/L
Én is biciklizek 17 évesen. Akkor még gyerek vagyok?
17/f
Ne felj,en is igy vagyok ezzel.Az en osztalytarsaim mar isznak,es a Facebookon irjak ki hogy ivas kozben milyen a hangultatuk(mintha ettol sokkal jobb emberek lennenek).
Te egy normalis 12 eves vagy,nem vagy lemaradva semmirol se,es a az osztalytarsaid ilyen 'sminkelek es mar milyen meno kiscsajszi vagyok' akkor hagyd ott oket,szerezz uj baratokat.Persze ezt igy konnyu mondani,tudom milyen az az erzes,amikor teljesen ki vagy kozositve.Probalkozz a fiuknal.Hatha veluk jobban kijossz.
Hagyjad őket. Majd 20-30 éves korukra teljesen kiégettek lesznek, és sírni fognak, hogy a pasikra pazarolták a gyerekkorukat.
Amúgy meg nyár van, ilyenkor ne azon gondolkodj, hogy milyenek az osztálytársaid..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!