Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szeptembertől kezdem a közèpiskolát de már biratkozáson láttam hogy csak lány osztálytársaim lesznek ès az összes ri.banc.Ilyen osztályba nem akarok járni.De direkt oda iratkoztam egèszsègügyre mer mindenkèpp ápolónő akarok lenni ès ha elvègzem akkor megkapom a szakmát.Vègigszenvedjem a 4 èvet vagy visszamenjek a règi sulimba ahova csak normálisak járnak mert az katolikus de gimi ès kicsit nehèz èn meg nemvagyok túl jó tanuló matekból.2014. jún. 23. 17:26
1/7 anonim válasza:
Lesz*rnám röviden tömören :D Egyébként is ránézésből eldöntötted, hogy mind r*banc...lehet jobban kijössz majd velük, mint gondolod.
2/7 anonim válasza:
első ránézésre ne ítélj el senkit... lehet egy év múlva te leszel köztük a főribi, sose tudni... előbb ismerd meg a másikat, csak utána ítélkezz felette
3/7 A kérdező kommentje:
Felèt ismerem naggyából az egyik osztálytársam barátnői.Ès mesèlt már róluk tènyleg azok.
2014. jún. 23. 18:03
4/7 anonim válasza:
1-2 telószámot nem tudsz esetleg? ;) Moast komolyan ez alapján sulit választani hülyeség, ne foglalkozz vele
5/7 anonim válasza:
Én nem ítélkeznék, hanem megismerném őket aztán mondanék véleményt. De ez lehet én vagyok.
6/7 anonim válasza:
azt írtad, hogy azért iratkoztál oda, mert ápolónő szeretnél lenni, tehát konkrét továbbtanulási terveid vannak...tehát akkor mi a kérdés?! iskolát válassz, ne osztálytársakat!
7/7 anonim válasza:
Menj az egészségügyibe, max fél év után visszamész a régibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!