Mész a templomba!
Amúgy semmi, csak beszpod, ha vasárnap jössz rá, hogy elfelejtettél tejszínt venni a kajába.
Hogy stilszeru legyek, vasarnaponkent mindenki azert fog imatkozni Semjen Zsooti templomaiban, hogy szunjon mar vegre meg ez a hulye szabaly.
En pl rendszeresen vasarnap vasaroltam ha kellett valami ruhanemu. Kisvarosban elek, dolgozok. Itt nincs plaza ahol tobb bolt is van. Csak vasrnap van idom 70kmet autozni, szetnezni a boltokban, felprobalgatni vasarolni.
"Képzeld el, igen sok helyen soha nem is volt nyitva vasárnap üzlet, és mégis túlélik az emberek"
Vasárnap - Vásárnap, régen Vasárnap volt a piac.
Nálunk régen vasárnap sem a boltok nem volt kinyitva, de piac sem volt. Te szent ég! Mégis életben maradtunk!
Én most sem járok minden nap boltba.
Szerintem megoldható hogy 6 nap alatt bevásárolj.Nem is kellett volna bevezetni a vasárnapi nyitva tartást.Azokra is legyünk tekintettel akik nincsenek vasárnap a családjukkal.Sajnálom azokat akiknek muszály dolgozniuk vasárnap mint pl.eü-ben de ott nem lehet azt mondani hogy szombatig gyógyúljanak meg a betegek...
Egyébként én is járok néha vasárnap vásárolni de megoldom azt az egy napot úgy hogy a családnak lesz ennivalója,ruhája stb.
Képzeld vasárnap reggel min.5-kor kelni,irány a munka zárásig,19-re hazaérsz jobb esetben.
Akkor már a férjed készítí alváshoz a gyerekeket Te pedig csak egy jó éjt puszira érsz haza......!?
Kell ez az 1 nap a családoknak!
szia
az lesz ami kb 35 évvel ezelött is volt
"régen is így volt"
Így van, megyünk visszafelé, mint a rák. Csak feltűnt, milyen sokan írták ezt.
Szombaton szerintem elképesztő vagy inkább elrettentő tömeg lesz, ezért lehet, hogy ez a rendelet a Tesco házhozszállításnak fog a leginkább kedvezni? :) Amúgy mi már régóta így vásárolunk be, és egyszerűen szuper: időt és pénzt spórolunk vele. De a legfontosabb az idő, amit így nem a boltban való kóválygással töltünk el, vontatva magunk után a gyerekeket órákon keresztül. És mindez 300-600 forintért, súlytól függetlenül. Azóta nem gond az ásványvíz vásárlása sem, mert hazahozzák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!