Megtanulsz gondolkodni és (EGYETLEN NAPRA) elöre tervezni.
Képzeld el, igen sok helyen soha nem is volt nyitva vasárnap üzlet, és mégis túlélik az emberek.
Persze ehhez az szükséges, hogy képesek legyenek egy napra elöre gondolni és megtervezni, hogy mire lesz aznap szükségük. Söt olyanok is vannak, akik - KÉPZELD EL, BÁRMILYEN HIHETETLEN IS - alapból tatanok otthon pár dolgot, hogy ne kelljen naponta boltba menni!!!!
Kénytelen leszel szombaton két zsömlével többet venni. Na bumm.
De mi lesz az eladóval, ha nem lesz munkahelye?
Mi hétvégén szoktunk nagybevásárlást csinálni (1-2 alakom havonta), volt, hogy vasárnapra esett. Most meg kell oldjuk hétköznap este, vagy szombaton, bár félek, szombaton sokan lesznek.
Majd megoldjuk, emiatt nem fogok a kisboltba menni, egyrészt minden drágább, másrészt töredéke van csak az áruknak, amit ilyenkor szoktunk venni.
Az lesz mint minden ünnep előtt. Bezár egy napra? Úristen! Hát soha többet nem nyit ki.
Rohadt nagy tömeg lesz szombatonként.
Kényelmes volt a vasárnapi nyitva tartás, de emlékszem még nem is olyan régen még ugyanúgy zárva voltak a boltok szombat déltől.
Le fogjuk nyelni, meg fogjuk szokni. Ez van. Annak a ciki akit emiatt rúgnak ki. És akármennyire magyaráznak odafenn bizony nem kevesen lesznek ilyenek.
Semmi! Nekem nem fog hiányozni. Eddig sem jártam vasárnap boltba. Szeretek mindent hétköznap elintézni, hogy a hétvégén ne legyen rá gond.
Meg nekem nem is olyan fura, gyerekkoromban sem voltak nyitva, szombaton is 2-kor bezárt minden, kisboltok sem voltak igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!