Ezt miért csinálják a férfiak?
Figyelt kérdés
Régóta párkapcsolatban élek, nem szoktam férfiakkal találkozni nincsenek úgy férfi barátaim, csak kedves ismerőseim.Még csak szép sem vagyok, viszont akárhányszor próbáltam egy férfival baráti kapcsolatban lenni, mindig félreértették és bepróbálkoztak. Mostmár inkább kerülöm az ilyen helyzeteket, de még így is megkeresnek, és ha nem találkozok velük, akkor megsértődnek / ha nem ismernek is / és mindenki a párkapcsolatomban keresi a hibát, pedig csak belefáradtam ebbe. De miért nem tudják elfogadni, ha valaki csak barátkozna esetleg? Miért kell mindig többet akarniuk? Ha pedig elutasítom őket, miért sértődnek meg?2015. febr. 26. 07:41
21/23 anonim válasza:
Ha kettesben hívsz el egy férfit sörözni, azt jelzésnek fogja venni, mert egyszerű, mint a faék, ahogy írták és nem kombinálja túl a dolgot. ne kettesben akarj velük találkozgatni, ennyire egyszerű.
22/23 anonim válasza:
Érdekes, az én gyerekkori legjobb barátom hímnemű létére soha nem hitte azt, hogy dugni fogunk, és rohadt sok helyen voltunk kettesben.
Szerintem ezt pont azok a pasik lépik meg, akik ismerősök, de nem barátok. Ezt annyira sajnálom, mert rengeteg eszméletlen jófej embert - férfit - ismerek, akikkel tökre lógnék együtt, de annyiból például, hogy egy vitában azt mondom, igaza van, azt hiszi, szerelmes vagyok belé.
23/23 anonim válasza:
Tehát akkor a barátodra panaszkodni mentél a csávóval. Tudod a férfiak, ha lelki szemetesládának akarják őket használni, akkor reménykedni kezdenek. Másrészt ha egy másik férfinak panaszkodod ki magad, az egyértelműen a rossz kapcsolat jele, ezt is vette valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!