Ezt miért csinálják a férfiak?
A sörözős példához:
Elhívtad sörözni, mert nagyon magad alatt voltál. Magyarul nem a pároddal akartad megbeszélni a gondjaidat, az illető férfit ezzel lelkileg közelebb állónak tekintetted. Ezután csodálkozol, hogy közeledni akart hozzád?
Még mindig 14-es vagyok.
A másik, és ezt gyakran látom a környezetemben, általában aránytalan baráti kapcsolatokban szoktak ilyenek kialakulni. Mert a barátság alapból a kölcsönösségről szól, azonban vannak emberek, akik nem érzik jól az arányokat, és így többet várnak el a barátaiktól, mint amit ők nyújtanak, és azt érzik egyenlő kapcsolatnak. Na az ilyen nők (vagy férfiak, mert az én környezetemben az egyik ilyen pont egy férfival esett meg, a "barát" meg nő volt) olyan férfiakkal kötnek barátságot, akik valójában azért tesznek többet értük, mint kapnak, mert többet akarnak. A nő sokáig a barátság jeleinek veszi a kedvességet meg a sok segítséget, amit nyújt nekik a férfi, aztán mikor kiderül, hogy többet akar a férfi, akkor a nő úgy érzi, visszaélt a férfi a barátsággal. Aztán keres egy másik hasonló "barátot".
Én nem állítom, hogy te ilyen lennél, de nem is zárom ki, mindenesetre én azt tapasztalom, hogy az emberek mindig beleesnek ugyanabba a hibába, az biztos, hogy az a 6 férfi nem reprezentatív, hanem te találtad őket meg, vagy te keltettél bennük hamis reményt a viselkedéseddel valamilyen formában, mert a 6 az nem lehet véletlen.
6 ember az még mindig nem reprezentatív minta.
Főleg mondom, ha ugyanolyan, a lábuk között levő szervvel gondolkodó fajtából való mind a hat, akkor ez alapján pláne nem szabadna általánosítanod. Egyszerűen nem a megfelelő barát-jelöltek között ismerkedsz.
Egyébként semmi rossz nincs egy ellenkező nemű barátban. Csak érdemesebb olyannal barátkozni, aki értelmileg és érzelmileg nem a Mariana-árok szintjét képviseli.
" mi a kacérkodás egy sör megivásában?"
Ennyire azert nem lehetsz sotet. Bakker, elhivtal randizni egy ferfit. Szerinted egy ferfi mire gondol ha egy no felhivja hogy figyi lelki bajom van, nem innal meg velem egy sort?
En tudom: " na akkor dugunk"
A ferfiak egyszeruek mint egy faek. Viszont te meg vagy sikbuta vagy hogy ezt nem erted, vagy csak alszenteskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!