Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt miért csinálják a férfiak?

Ezt miért csinálják a férfiak?

Figyelt kérdés
Régóta párkapcsolatban élek, nem szoktam férfiakkal találkozni nincsenek úgy férfi barátaim, csak kedves ismerőseim.Még csak szép sem vagyok, viszont akárhányszor próbáltam egy férfival baráti kapcsolatban lenni, mindig félreértették és bepróbálkoztak. Mostmár inkább kerülöm az ilyen helyzeteket, de még így is megkeresnek, és ha nem találkozok velük, akkor megsértődnek / ha nem ismernek is / és mindenki a párkapcsolatomban keresi a hibát, pedig csak belefáradtam ebbe. De miért nem tudják elfogadni, ha valaki csak barátkozna esetleg? Miért kell mindig többet akarniuk? Ha pedig elutasítom őket, miért sértődnek meg?
2015. febr. 26. 07:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Most akkor légyszíves magyarázd már el, hogy mi a kacérkodás egy sör megivásában? Ha meg tudod magyarázni, akkor legközelebb oda figyelek erre, de nem értem, hogy ebben mi van
2015. febr. 26. 09:29
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
a páronak elmondtad, hogy meghívtam egy ürgét sörözni?
2015. febr. 26. 09:37
 13/23 anonim ***** válasza:
A szexuális közeledésüktől eltekintve , lehet hogy a férfiakkal jobban kijössz ,"kijönnél" (barát, barátnői szinten) mint a nőkkel?
2015. febr. 26. 09:40
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

A sörözős példához:

Elhívtad sörözni, mert nagyon magad alatt voltál. Magyarul nem a pároddal akartad megbeszélni a gondjaidat, az illető férfit ezzel lelkileg közelebb állónak tekintetted. Ezután csodálkozol, hogy közeledni akart hozzád?

2015. febr. 26. 09:41
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

Még mindig 14-es vagyok.

A másik, és ezt gyakran látom a környezetemben, általában aránytalan baráti kapcsolatokban szoktak ilyenek kialakulni. Mert a barátság alapból a kölcsönösségről szól, azonban vannak emberek, akik nem érzik jól az arányokat, és így többet várnak el a barátaiktól, mint amit ők nyújtanak, és azt érzik egyenlő kapcsolatnak. Na az ilyen nők (vagy férfiak, mert az én környezetemben az egyik ilyen pont egy férfival esett meg, a "barát" meg nő volt) olyan férfiakkal kötnek barátságot, akik valójában azért tesznek többet értük, mint kapnak, mert többet akarnak. A nő sokáig a barátság jeleinek veszi a kedvességet meg a sok segítséget, amit nyújt nekik a férfi, aztán mikor kiderül, hogy többet akar a férfi, akkor a nő úgy érzi, visszaélt a férfi a barátsággal. Aztán keres egy másik hasonló "barátot".

Én nem állítom, hogy te ilyen lennél, de nem is zárom ki, mindenesetre én azt tapasztalom, hogy az emberek mindig beleesnek ugyanabba a hibába, az biztos, hogy az a 6 férfi nem reprezentatív, hanem te találtad őket meg, vagy te keltettél bennük hamis reményt a viselkedéseddel valamilyen formában, mert a 6 az nem lehet véletlen.

2015. febr. 26. 09:47
 16/23 A kérdező kommentje:
A barátom nagyon megbántott, ezért nem. De elmondtam neki, persze. Semmit se hallgatok el előle. Egyébként jobban kijönnék velük, ha érteném őket, csak nem fér a fejembe, hogy ezzel mi van
2015. febr. 26. 09:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, kedves volt velem, régebb óta sejtettem, mit akar, viagyis nyílt titok volt. De én pedig, mint embert nagyon bírtam és azt reméltem, hogy egy idő után, ha figyelmen kívül hagyom a közeledést, akkor lemond róla. Az utolsó esetben biztosan nem keltettem semmiféle reményt, ugyanis az illetőt kb. 2x láttam és most meg majdhogynem ellentmondást nem tűrően kijelentette, hogy nekünk találkoznunk kell, mert barátkozni akar és mivel én nem akarok mostmár senkivel személyesen találkozni, biztosan mert kísértésbe esnék
2015. febr. 26. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:

6 ember az még mindig nem reprezentatív minta.

Főleg mondom, ha ugyanolyan, a lábuk között levő szervvel gondolkodó fajtából való mind a hat, akkor ez alapján pláne nem szabadna általánosítanod. Egyszerűen nem a megfelelő barát-jelöltek között ismerkedsz.

Egyébként semmi rossz nincs egy ellenkező nemű barátban. Csak érdemesebb olyannal barátkozni, aki értelmileg és érzelmileg nem a Mariana-árok szintjét képviseli.

2015. febr. 26. 09:56
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

" mi a kacérkodás egy sör megivásában?"

Ennyire azert nem lehetsz sotet. Bakker, elhivtal randizni egy ferfit. Szerinted egy ferfi mire gondol ha egy no felhivja hogy figyi lelki bajom van, nem innal meg velem egy sort?

En tudom: " na akkor dugunk"

A ferfiak egyszeruek mint egy faek. Viszont te meg vagy sikbuta vagy hogy ezt nem erted, vagy csak alszenteskedsz.

2015. febr. 26. 10:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Én csak a barátom férfi (nem szóló) haverjait ismerem és nem szoktak nálam próbálkozni, mert tudják, hogy én is kapcsolatban vagyok, meg ők is. Szóló pasikkal felesleges barátkozni, mivel vadásznak és félreérthetik. Nő és férfi között alapvetően nincs barátság, jól elvagy velük, ha van párjuk, de ha mélyebb témákat érintve próbálazs barátkozni, azt félreértik. Ha jelzed, hogy foglalt vagy, nem nyomulnak 1000-el, ha nem Te vagy Cindy Crawford. Ha nem egyértelmű a foglalt tábla, csak akkor próbálkoznak, hiszen senki nem akarja feleslegesen nehéz fába vágni a fejszéjét, ha nem muszáj.
2015. febr. 26. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!