Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes csajok mitol olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes csajok mitol olyan nepszeruek a ferfiak koreben? Hogy csinaljak azt?

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Vannak olyan nők, akik sokaknak bejönnek, ezek azok a lányok, akikben semmi különleges nincsen, gyorsan elnyíló virágok, népszerűek, mert olyan közönségnek "virágoznak", akik nem érdemelnek többet.
2015. febr. 11. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Önbizalom, nyitottság, érdeklődés, figyelek a férfiakra, meghallgatom és megértem őket, elmondom, hogy mire vágyom, nem csak várom, hogy kitalálják, adok pozitív visszajelzéseket. Kb. ennyi.
2015. febr. 11. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Nem csinálják, lényükből fakad. Van olyan, hogy személyiség. Nem sink, nem ruha, nem fodrász, nem ékszer. Kisugárzás. Ez nem pénz kérdése, női magazinokból sem tanulható. Adottság és részben neveltetés.
2015. febr. 11. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
# 3: Tanulható is. Nekem nem adatott meg, megtanultam. ;)
2015. febr. 11. 00:18
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Igaz, nem női magazinokból...
2015. febr. 11. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi van #1-es, fáj ,hogy ronda vagy?:D Kérdezem tőled ezt pasiként.
2015. febr. 11. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!