Ti miről szoktatok beszélgetni a barátaitokkal/haverjaitokkal?
hát én főleg skypeon beszélgetek haverommal napi 2-8 órát naponta...néha van, hogy kimarad a beszélgetés...
munka, barátok, család, játékok...
én (szakmám szerint)webfejlesztő + (autodidakta módon tanult)programozó vagyok...van grafikus végzettségem is...a legjobb barátom főleg a grafikát szereti amit én utálok...de pl munka terén (ő a designer én a programozó) ez hasznosul...egy csomót tudunk arról is beszélni ki mit hogyan miért képzel el...játékbeli élmény, új ötletek, fontos dolgok...családban mi a helyzet, párkapcsolat terén mi a helyzet, neki suliban, nekem melóhelyen mi a helyzet...vagy épp valami aktuális dolog...mindig van valami téma...nálunk amikor vége 1-1 témának (vagy épp a téma közepébe vágva) akkor jön a vélemény kérdezés valamiről, esetleg tervek elmesélése, élmények elmesélése..."kínos csönd"-re hasonító csönd akkor van amikor az egyikünk nagyon belemerül a munkába/játékba/videóba......de általában a másiknak akkor is van kérdése/mondani valója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!