Milyen őrültségeket, baromságokat szoktatok csinálni a haverjaitokkal, barátaitokkal együtt?
Mi volt h kimentünk a vasútállomásra és csináltunk hülye képeket,stb.
Múltkor szökőkút útba esett..
Mindenki vizes lett csak egyik bnőnk úszta meg szárazon.
Én kivettem a táskámból az ásv.vizet és utána szaladtam,épp átment a zebrán én meg a zebra közepén öntöttem utána a vizet:D még jó hogy nem ütöttek el:D
Utána lefogtuk a csajt és a maradék vizet megkapta:D
Mindenki hülyének nézett minket(eléggé vizesek voltunk)
16/L
Jaa volt olyan is,hogy felmentünk a művházba,a mosdóban bevizeztük a hajunkat.
Kint az utcán kb 10-15 fok volt:D
Kicsit néztek hülyének:D (20:23 as válaszoló)
Van egy barátnőm és vele néha így beszélgetünk:
Ő: Nézd már azt a gyereket tök szar a pólója.
Én: Ja
Én: Pityu olyan hülye
Ő: Ja
és 15 percen keresztül csak "ja" :D
A másikkal képesek vagyunk órákig röhögni a semmin. Komolyan...a múltkor azon röhögtünk h órán csend volt :D. Meg minden hülyeségen...pl ami egyáltalán nem vicces mi azon is. A másik barátnőmmel meg azon röhögtünk h az egyik gyerek ment fel a lépcsőn egy tál salátával O.o ×D nemtudom de mi hülyék vagyunk.-..
13/L
Jaa volt olyan is,hogy felmentünk a művházba,a mosdóban bevizeztük a hajunkat.
Kint az utcán kb 10-15 fok volt:D
Kicsit néztek hülyének:D (20:23 as válaszoló)
néha mi lányok egymással csókolózunk szórakozóhelyeken,a szenzáció kedvéért, meg hogy felcsigázzuk a társaságot....
Régen ha közösen ittunk, akkor mindig beállítottunk egy kamerát és felvettük az egészet, később jó visszanézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!