Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez tényleg működik, ha kibonta...

Ez tényleg működik, ha kibontasz egy rágót vagy chipset a suliba, akkor mindenki a barátod lesz?

Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, te leszel a hülye, akit lehúznak kajával.
2015. febr. 8. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátság alatt azt érted, hogy megkérik hogy vehetnek-e belőle, aztán belemarkolnak 2 kézzel és kiveszik a chips felét, majd soha többet nem szólnak hozzád, akkor igen, rengeteg barátod lesz.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
xd azért annyira nem csak jönnek, mint a legyek. Én egyszer hibáztam, amikor chipset vittem a suliba, hogy majd otthon megeszem. Gondolhatod mi lett belőle. :D Ne vigyél a suliba chipset am. is alig van benne, ne mások húzzák le azt a kicsit is. :D
 4/13 A kérdező kommentje:
Sokszor olvasom, hogy mindenki a barátod lesz, azért kérdeztem, akkor nem viszek ilyesmiket a suliba :D
2015. febr. 8. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen maximum általános iskolában fordul elő. Később nem foglalkoznak vele, hogy mit eszel.
2015. febr. 8. 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Arra a fél percre míg kérnek mindenki az lesz.
2015. febr. 8. 13:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát kb így megy igen, ameddig meg nem kínálod őket, addig mindenki jópofizik veled, ezt hívják érdekbarátságnak.

De ez kb a felnőtt életben is így megy, ameddig adsz valamit barát vagy, ha neked kell valami, akkor meg így jártál.... Persze vannak kivételek, de én is kerültem már ilyen helyzetbe hogy melóhelyemen egyik kollégám elfelejtett pénzt meg kaját hozni így én vettem neki a büfébe 3x annyiért kaját, jó persze a pénzt másnap oda is adta, nem erről van szó, csak amikor én akartam őt megkérni arra hogy autóval vigyen el engem a szomszéd városba ahol az autóm volt szervizbe és épp el akartam hozni arról nem is beszélve hogy a srác ott lakik 1 utcával arrébb, közölte hogy nem visz el mert még megy máshová is, persze kiderült hogy hazudott mert megkértem mást hogy vigyen el, és ott mentünk a srác mögött....

2015. febr. 8. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
#5 középiskolában a kaja nagy úr:D én már adtam el egy rántotthúsos szendvicset 500ft ért (a szendvicset én vettem reggel 260ft ért:D)
2015. febr. 8. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:
ÉS? Nem kell adni senkinek azt kész!
2015. febr. 8. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem látom az összefüggést. De én más kajájába bele nem ennék.
2015. febr. 8. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!