Ez tényleg működik, ha kibontasz egy rágót vagy chipset a suliba, akkor mindenki a barátod lesz?
Hát kb így megy igen, ameddig meg nem kínálod őket, addig mindenki jópofizik veled, ezt hívják érdekbarátságnak.
De ez kb a felnőtt életben is így megy, ameddig adsz valamit barát vagy, ha neked kell valami, akkor meg így jártál.... Persze vannak kivételek, de én is kerültem már ilyen helyzetbe hogy melóhelyemen egyik kollégám elfelejtett pénzt meg kaját hozni így én vettem neki a büfébe 3x annyiért kaját, jó persze a pénzt másnap oda is adta, nem erről van szó, csak amikor én akartam őt megkérni arra hogy autóval vigyen el engem a szomszéd városba ahol az autóm volt szervizbe és épp el akartam hozni arról nem is beszélve hogy a srác ott lakik 1 utcával arrébb, közölte hogy nem visz el mert még megy máshová is, persze kiderült hogy hazudott mert megkértem mást hogy vigyen el, és ott mentünk a srác mögött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!