Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti betudtok lépni a facebookra?

Ti betudtok lépni a facebookra?

Figyelt kérdés

2015. jan. 27. 08:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

komolyan ? Áhh az király köszi a válaszokat !!

Újra szép a napom!! :D

2015. jan. 27. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Elárulok egy hatalmas titkot, kedves kérdező: a Facebook, mint minden internetes szolgáltatás néha bizony leáll. Ez a netes szolgáltatások jellemzője, amolyan szükséges rossz. Néha karbantartás miatt állnak le a szerverek, néha pedig egyszerűen meghibásodik valami. Egy átlagos netes szolgáltatásnál évente 4-5 alkalommal szokott lenni kisebb-nagyobb leállás, általában max. 1-2 óra erejéig, vagy még addig sem.

De elárulok még egy titkot, csak neked: egy valamire való oldal üzemeltetői vannak annyire felkészültek technikailag, hogy még egy meghibásodott hardver, vagy egy törlődött adatbázis sem jelent veszélyt magára az oldalra nézve. Néha hallani, főleg kisebb weboldalakról, amelyek végleg megszűntek egy hiba után (pl. ma.gnolia.com), de ezek nagyon ritka esetek, és minimális előrelátással (rendszeres biztonsági mentés, backup-szerverek) az ilyen fatális véletleneket el lehet kerülni.

2015. jan. 27. 09:14
 13/14 anonim ***** válasza:
uccsó, bár én is olyan okos lennék, mint te (nem ironikusan mondtam)
2015. jan. 27. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Most már tudom akkor miért nem facebook ozott 1 csaj a buszmegállóba reggel :)

Eddig még soha nem hagyta ki, már majdnem csalódtam benne.

2015. jan. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!