Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha nem merek elmenni?

Mit tegyek, ha nem merek elmenni?

Figyelt kérdés

edzésről van szó, ahol sok barátom van, és nagyon szeretem is, de nem merek. 16 éves lány vagyok, harcművészeti edzésre rájok, és most kellene viszgaküzdelmet csinálom. legutóbb hétfőn voltam edzésen,akkor hárman kerültek sorra és közülük ketten, 2 fiú rosszul lett az egyiknek zúzódott a bordája.

alapvetően nem durvák az edzéseink, de most láttam először ilyet, és sokkolt. meg kellene csinálnom, mert kötelező, de tudom, hogy nem fognak kímélni. és abbahagyni sem akarom. van valami tanácsotok?

#edzés #félelem #verés #vizsgaküzdelem
2015. jan. 10. 19:23
 1/2 anonim válasza:
Fogorvoshoz sem szeret menni az ember, pedig el megy, mert meg kellene csináltatni azt a ku.va fogat, ha fáj, ha nem :)
2015. jan. 10. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát valahogy ellentmond az "abbahagyni sem akarom" és a "sokkolt" és a "nem merek elmenni". Nem kellene mégis valamilyen más sport, amit könnyebben elviselnél? Tudom ez nem tanács, csak megjegyzés, bocs.
2015. jan. 16. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!