Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? Már nem merek...

Mit tegyek? Már nem merek elmenni még a ballagásra sem.

Figyelt kérdés

Szóval,én Romániában élek,egy román suliban vagyok,ahol a románok állandóan idegesítenek és piszkálnak,az osztályomban is alig vannak magyarok,mondjuk velük nincs baj,de a többi románok nagyon rosszul viselkednek velem,belekötnek mindenbe,még a nevembe is,mert hát nem tudják kimondani,nekik minden magyar név fura.Amikor az iskola udvaron állok az egyik magyar barátnőmmel, állandóan néznek és hallom is,hogy miket mondanak rólunk.

Állandóan azt mondják halljanak meg a magyarok és minden hülyeséget kitalálnak rólunk,már fenyegettek is sokan,hogy megölnek,és hát eléggé félek,már volt amikor megvertek minket.Az iskolában nem merek magyarul beszélni.

Állandóan csak bántanak minket.

Most év vége van és még a ballagásra sem merek elmenni,mondták az osztálytársaim,hogy menjek el,de én egyáltalán nem érezném jól magam,ha elmennék egész végig csak beszólásokat kapnánk a románoktól,hogy miért mondunk magyar verseket és énekeket.

Már mondtuk többen is az osztályfőnöknek,mert ő magyar,hogy nem szeretnénk ha ott lennének a románok,de azt mondta nincs mit tenni.

Most mit tegyek ? Menjek el ?

2013. jún. 7. 16:20
 1/7 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket figyelmen kívűl.Menj el a ballagásra .
2013. jún. 7. 16:34
 2/7 anonim válasza:
OMG!!! Hát ezek tuti nem normálisak!!!!!!!!!!!!!! Szerintem is menj el a ballagásra. Ne hagyd őket nyerni. Ha nem mennél el azzal csak azt érnéd el,hogy még több okot adnál nekik,hogy bántsanak. Szurkolok:)
2013. jún. 7. 20:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. jún. 7. 21:19
 4/7 anonim válasza:

Neked is epp olyan jogod van ott lenni mint barki masnak! Nehogy mar ok mondjak meg hogy elmehetsz vagy nem...

Hagyd,mondjanak amit akarnak.Tedd magad hogy te sem felsz tolluk!!!!!!!!!!!!

2013. jún. 8. 21:46
 5/7 DeeJay Arnee válasza:
100%
Hol laksz Romániában?Megyek megba*szom a szájukat az oláhoknak.
2013. jún. 11. 18:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Erdélyben lakom,amúgy jó lenne ha egyszer velük is úgy bánnának ahogy ők bántak velünk...
2013. jún. 11. 19:01
 7/7 anonim válasza:

Kezdj el járni boxra.

Szóval velem is ilyesmi történt Nyíregyen lakok és sok a cigány elkezdtem járni boxra 3hónapot jártam önbizalmat kaptam és megtanultam az alapokat és ketten rám jöttek mind a kettőt szét ütöttem azóta nem mernek belém kötni

2013. jún. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!