Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ballagásra cikis elmenni egy...

Ballagásra cikis elmenni egy ilyen bőrszerü leggings naciba?

Figyelt kérdés

Nemtom pontosan elmagyarázni milyen naci, de tudjátok mostanába sokan hordják feszülős fekete csillogós...

felülre pedig valami elegánsabb felső + körömcipő

(nem én ballagok, 'vendég' leszek)

2010. máj. 30. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a latex nadrágra gondolsz:)

szerintem nem cikis, de nem lenne túl csillogós, vagy fényes a latex és a körömcipő együtt?

mondjuk lehet hogy nincs igazam, de ha körömcipő, akkor ne legyen annyira fényes szerintem.

2010. máj. 30. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
hát igazából gőzöm sincs mivel hordjam, most kaptam nem rég és nem tudtam még milyen felsővel illetve cipővel vegyem fel... discoba nemnagyon járok, igy gonodltam a ballagásra :) köszönöm a választ, ha erre jársz még irj légyszi!
2010. máj. 30. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
SZernintem nem illendő. Szernitem nem is szép. Tudom hogy ez most nagy divat, de akiket eddig kérdeztem egynek se tetszett. Nagyon sok lányon láttam, és némelyiken igen idétlenül mutatott. Kevés embert láttam, akinek való ez a viselet
2010. máj. 30. 15:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

hétköznapokban hordhatod matt egyszínű balerinacipővel, fölsőnek valami visszafogottabbat, ünnepeken meg matt kerekorrú magassarkúcipővel és valami csinos blúzzal:)

azért fontos hogy visszafogottabb legyen mellette a többi ruhadarab, mert ez a latex anyag már eleve kicsit feltűnő és talán kicsit kihívó is.

2010. máj. 30. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem felveheted, ez úgyis nagy divat mostanában, de figyelj oda arra, hogy a felső mindenképp hosszított legyen!(fenék alá érő) elég idétlenül néznek ki a leggingsek rövid pólóval, pedig egyre több lány hordja úgy :S
2010. máj. 30. 15:30
 6/7 elika válasza:
100%
Felveheted, de a lényeg: csakis magassarkúval, mert ha balerina cipővel, vagy más, lapossarkúval veszed fel, olyan leszel, mint egy kobold, mégha csak 36-os is a lábad. Sajna sok lány nem gondol bele, hogy a testnadrág szép hosszú lábukon( ha az van)csini, de a lábfejük optikailag nagyobbnak tűnik tőle.
2010. máj. 30. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van ilyen nacim, szintén vendég leszek ballagáson, és ezt akarom felvenni!=) én hosszított blúzzal meg magas sarkú szandival veszem fel. hétköznap szintén hosszított felsővel vagy tunikával hordom, cipőnek meg 4-5 cm-es sarkú, zárt, csatos cipőt veszek.

mivel ez egy NADRÁG, eszedbe ne jusson miniszoknya alá felvenni. az egyszerűen GÁZ. tegnap volt "szerencsém" egy ilyen szettet látni az utcán. (leopárdmintás hosszított felső, miniszoknya, ami alig látszott a felsőtől, latexnaci. szánalom volt az a szett. -.-)

2010. máj. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!