Ballagásra cikis elmenni egy ilyen bőrszerü leggings naciba?
Nemtom pontosan elmagyarázni milyen naci, de tudjátok mostanába sokan hordják feszülős fekete csillogós...
felülre pedig valami elegánsabb felső + körömcipő
(nem én ballagok, 'vendég' leszek)
a latex nadrágra gondolsz:)
szerintem nem cikis, de nem lenne túl csillogós, vagy fényes a latex és a körömcipő együtt?
mondjuk lehet hogy nincs igazam, de ha körömcipő, akkor ne legyen annyira fényes szerintem.
első vagyok
hétköznapokban hordhatod matt egyszínű balerinacipővel, fölsőnek valami visszafogottabbat, ünnepeken meg matt kerekorrú magassarkúcipővel és valami csinos blúzzal:)
azért fontos hogy visszafogottabb legyen mellette a többi ruhadarab, mert ez a latex anyag már eleve kicsit feltűnő és talán kicsit kihívó is.
nekem is van ilyen nacim, szintén vendég leszek ballagáson, és ezt akarom felvenni!=) én hosszított blúzzal meg magas sarkú szandival veszem fel. hétköznap szintén hosszított felsővel vagy tunikával hordom, cipőnek meg 4-5 cm-es sarkú, zárt, csatos cipőt veszek.
mivel ez egy NADRÁG, eszedbe ne jusson miniszoknya alá felvenni. az egyszerűen GÁZ. tegnap volt "szerencsém" egy ilyen szettet látni az utcán. (leopárdmintás hosszított felső, miniszoknya, ami alig látszott a felsőtől, latexnaci. szánalom volt az a szett. -.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!