Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » MIT tudnék még tenni? 13/L

MIT tudnék még tenni? 13/L

Figyelt kérdés
mostanáig csesztettek AZ osztályban. Ezért nehezen tudtam Csak beilleszkedni. Aztán hatodikban jött egy dettó én stílusú lány AZ osztályba. Annyi volt a különbség köztünk, hogy én visszafogott csesztetnivaló voltam, ô pedig könnyen beilleszkedô gyerek. Azóta ô a legmenôbb AZ osztályban. A kis nyomikat meg letolja a béka segge alá, és teljesen tönkretett engem. Így elúszott a beilleszkedési lehetôségem. Most már nyolcadikas vagyok. Kicsit próbáltam jobban ismerkedni. Nagyából most úgy vagyok, hogy Csak ritkán szólnak be. Többet beszélgetek másokkal. Viszont ahhoz hogy jól érezzem magamat, muszáj less leállítanom ôt. Szeretnék vele barátkozni, haverkodni. A kérdés: Lehetséges lehet, hogy valahogy összehaverkodjak vele, esetleg hogy NE csesztessen többé, hogyan állítsam le? Beszélgessek vele többet?

2014. dec. 22. 19:00
 1/5 Hercegnő_: ) ***** válasza:

Hisz ha már 8. vagy mindjárt ki is járod az osztályt,ne zavartasd magad.Vedd lazán ezt a kis időt.A duma/beszólás egyik füleden be,a másikon ki.

Nekem is beszólogattak olykor és muszáj volt megoldani magamtól a helyzetet. Ezt magadban kell lefolytatnod,más nem tehet semmit,csak tanácsokat oszthat.

Persze,beszélgess,de az ilyenekkel az a gond,hogy csak kettesben lehet szótérteni.Ha ott a többi,akkor megváltozik a hozzáállása,ez biztos.

Középsuliban majd más lesz,ott újrakezdheted.

Nem ismeritek majd egymást és újra alapozhatod az ismertségi köreidet.

2014. dec. 22. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
8. osztályos vagy és már félév van. Rá se ránts, fél lábon is kibírod.
2014. dec. 22. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

De mostanában szoktam vele röviden dumálni, hogy pl.mi less a kaja, Vann házi matekból vagy nyomatod a pálinkadalt lécii. Xd :DDD

És hogy mostanában hozzászólok, már nem gyötör annyira. Ennek még lehet jövôje?

Ja és mostanában segítek neki tanárokat szivatni B-)

2014. dec. 22. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor szemmel láthatóan alakulóban van a dolog, hadd menjen a maga természetes útján, ne erőltess semmit.
2014. dec. 22. 19:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Okés :)
2014. dec. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!