Aramnd kérdése:
Anyám intézetbe akar tenni, mert 16 évesen vettem magamnak egy sört. Miért?
Figyelt kérdés
És már itt egy pici mentségemre szóljon,hogy anyámnak egy olyan kapcsolata van,ahol nekem kell fordítanom angolul a barátjának,mert ő nem ért angolul.És mert nem vágok jó pofit ehez a kapcsolathoz,és kicsit ellenzem,én vagyok állandóan leordítva ilyenkor,és már nem tudom elviselni.2014. dec. 7. 22:48
1/6 Sátán kutyája válasza:
Anyukád egy kretén! Este tedd el lábalól... :D
3/6 anonim válasza:
Meg is válaszoltad a kérdést, anyádnak nem tetszik, hogy ott vagy és neked nem tetszik az új kapcsolata. Nem az egy sörön múlik. Bár lehet, ez csak átmeneti.
4/6 A kérdező kommentje:
Most kezdődöttel a 9.osztály nekem,és még így sem egyszerű,és nem nagyon segít,és még itt van ez a beadandós dolog is,egyszerűen nem tudom mit csináljak.
2014. dec. 7. 23:05
5/6 intrepid válasza:
Amikor tolmácskodol neki, - ott azért lehet egy - két okosságot csinálni a fordítással, mintha anyukád mondana valamit a pasinak, és a pasi anyukádnak, akkora kavarást össze lehet hozni, mint ide hetedhét ország.
6/6 anonim válasza:
Mond neki, nézze a dolgot a Te szemszögedből! Örüljenek neki, hogy csak egy sört ittál. Az egyik barátom ilyesmi helyzetben van, Ő mindig leissza magát, mert csak így bír otthon megmaradni. Az Ő ivásáról tulajdonképpen az otthoni körülmények tehetnek. Nem Te vagy a hibás, még is téged vesznek elő. Ez nem fair! Büntudatkeltő mondatokkal próbálj rájuk htni. Érd el azt, hogy érezzék át a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!