Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tudok tenni? Bővebben lent.

Mit tudok tenni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy nem rég kerültem vissza Pestre, 1 év kihagyás után, ami miatt korábbi baráti társaságom - szinte teljesen - leépült (ők is szétszéledtek szerte az országba). Reménykedtem, hogy majd úgy is az új suliban, ahova szeptembertől járni fogok, találok magamnak másikat, akikkel el tudnék menni szórakozni, stb., azonban ez sem jött be. Az oka: az átlagostól némileg eltérő ízlésvilággal rendelkezem, abban bíztam, hátha lesz 1-2 ember, aki szintén, de nem: mindenki ez a tipikus egyforma tucatember, akik járnak ezekre a ma népszerű mainstream szórakozóhelyekre, amivel én is próbálkoztam, hátha nem olyan szar, stb., de 2-3 alkalom után rájöttem: egyszerűen nem vagyok vevő rá.

Tehát: most megint ott vagyok, mint szeptember előtt, meg vagyok lőve. Nem tudom mi a fenét csináljak, egyedül nem szívesen megyek sehova (nem is tudom, hova mennék) és egyébként sem az a cél.

Előre is köszi a segítséget

20/F

2014. nov. 6. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól látok, vagy tényleg engedélyezte neked a kérdés kiírásánál azt a szót, hogy: "szar"?
2014. nov. 6. 01:55
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, jól látod, ezek szerint odaengedte... de ez hogy jön a kérdéshez?
2014. nov. 7. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Eddig úgy voltam vele, az oldal nem engedélyezi ezt a szót =D
2014. nov. 7. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:
ne offoljunk, térjünk inkább a lényegre
2014. nov. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!