_zozo2_ kérdése:
Miért utálom a magyarországon élő ázsiaiakat?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm őket , 1-1 ig, de nem tudom hogy miért van ez, próbálom legyűrni, de nem megy. Ha meglátom ahogyan vásárolgatnak az Arénában, olyan ideges leszek, hogy kiver a víz. Pedig gyerekkoromban ( külföldön ) a legjobb barátom kínai volt, ezért nem értem mi lehet a bajom velük.2014. dec. 21. 22:19
31/34 anonim válasza:
27.
dizájn cuccokra vagy főleg egyedire hol van már lehetősége a magyarok többségének?
ilyesmire minimális az igény és a kereslet.
gyakorlatilag minimálbéres rabszolga gyarmat az ország.
3-4000nél többet 1 ruhára/táskára csak az átlagtól jobban keresők,vagy a szüleiktől pénzt kizsaroló márkafetisiszta tinik költenek,ők meg jócskán a kisebbség.
32/34 anonim válasza:
Én is utálom őket. De én a többi ázsiait se szeretem. Érdekes, mert más rasszokhoz tartozó emberekkel nincs semmi bajom, de a csíkszeműek fejszerkezetétől rosszul vagyok, kb. ők az egyetlen rassz, akiket kollektíve nem bírok elviselni.
33/34 anonim válasza:
Én is ázsiai vagyok... A szüleim reggeltől estig dolgoznak, h most kicsit jobban élhessünk mint a pz átlag emberek... Sosem csaltak a szüleim adót. Mindig tisztességesen fizettek mindenért... Addig amíg nem tudjátok h miként tesznek szert ennyi pénzre az ázsiaiak addig nincs jogotok pofátlanul vádolni minket bármi miatt is.. Igen vannak akik nem fizetnek adót és kibújnak alóla, de hány magyar is csinálja ugyanezt... Ez az ami miatt nem kellene ítélkezni... Látom rengeteg rasszista megszólalt itt a kommentelők között... És te "kedves" kérdező azért idegesíted fel magad ha látsz minket vásárolgatni az Arénákban, mert egyszerűen irigy vagy és féltékeny, mert állítom h a te szüleid és minden rosszindulatú kommentelőnek a szülője kiskorában nem a pénzt kereste reggeltől estig hanem elment dolgozni 1 órát és hazajött szidni az ázsiai embereket azért mert nekik van pénzük.... A piacon rengeteg Vámos jár és sorra bünteti meg az üzleteket és nem tesznek kivételeket akár Vietnámi, Kínai vagy magyar.... Több okból rombolták le a Sárkány Piacot úgy h ezzel több százezer embert munkanélkülivé tettek, de abból az egy okból is h ennyi rasszista ember él M.o.-n, h ennyire kivánják a rossz létet és a szegénységet...Csak gratulálni tudok, de ahelyett h itt szidtok minket teremtsetek magatoknak jobb megélhetést.... Szemtanúja voltam annak a szomorúságnak és csalódottságnak, kétségbeesésenek az ázsiai emberek között, mikor bezárt a Sárkány Piac (József városi piac) ezzel több százezer embert téve munkátlanná.... És nem!! Nem mentek el adót csalni, lopni vagy leülni és szidni a magyarokat, hanem minnél előbb új munkahelyet kerestek ahol újra építhetik mind azt amit elvettek tőlük... Gondolkozzatok már el azon h most itt ki a rossz.... Nem legyetek már ily' módon irigyek...
34/34 anonim válasza:
Én vagyok az előbbi kommentelő. Mi a baj azzal ha ferde a szemünk, nekünk ez a szép ez a megszokott ez a természetes. Nektek Magyaroknak meg az a szép, természetes és megszokott h "kerek formájú a szemetek.... Nálunk meg az ilyen rosszindulatú, rasszista emberek undorítóak, visszataszítóak. Vannak olyan ázsiai akik teljes szívükből utálják a magyarokat emiatt és meg is vetik őket.... Ilyen romlott embereket mint ti, életem során egyik orszában sem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!