Miért van az hogy a normális gyerekekkel is úgy bánnak és beszélnek a felnőttek mintha állatok lennének?
Mert a legtöbb gyerek/fiatalkorú tiszteletlen tuskó, akik képtelenek gondolkodni/előre gondolkodni és felelősséget sem akarnak vállalni semmiért. Akinek nem inge...
Egyébként engem is idegesít.
16/f
Van, aki sohasem nő fel. Aki gyerekként hülye volt, az felnőttként is hülye marad, és úgy gondolja, csak azért, mert ő idősebb, beszólogathat a fiatalabbaknak. Gyerekként azt hittem, a felnőttek mind kedvesek, okosak, bölcsek. Aztán felnőttem és rájöttem, hogy az idő múlásával csak az éveink száma változik, de rengeteg embernek a személyisége nem. Középkorú és idős emberek képesek úgy viselkedni, mint az óvodások, marakodnak mindenen, árulkodnak, pletykálkodnak, beszólogatnak másoknak és ebben lelik az örömüket.
28/N
"Gyerektől értelmes kérdést még nem láttam ezen az oldalon. Te is vered itt a nyálad, de arra már nem veszed a fáradtságot, hogy legalább egyetlen mondatot helyesen írj meg."
Ha már ennyire érzékeny vagy a helyesírásra, az fáradság, nem fáradtság. Tudod, fáradozás = fáradság, fáradt vagyok = fáradtság. A te típusod a kedvencem: a tanulatlan, frusztrált kötekedő.
kérdező, azért, mert a legtöbb felnőtt ember ostoba, unalmas. ez az igazság. a gyerekek többségének még van egyénisége, stílusa, de a felnőttkorra az emberek többség csak egy unalmas, szürke, semmire sem nyitott ember lesz, legalábbis Magyarországon. Ezek az emberek csak sablonok szerint képesek gondolkodni: pl. a felnőttnek mindig igaza van, ha a gyerek rosszkedvű, akkor csak tini, azért vannnak gondjai, meg egyébként is nézd meg, a legtöbb szülő csak parancsolgatni tud, máshoz nincs esze. pont ilyen primitívség, amikor mondjuk goth 20 évesek szólnak le.
abban is egyetértek veled, h sokszor egy koránál érettebb tinédzser sokkal értelmesebb, mint egy mai magyar felnőtt. őszintén szólva nem sok olyan felnőttel találkoztam eddig, akinek lett volna egyénisége vagy saját gondolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!