Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » El lehet nézni egyszer egy...

El lehet nézni egyszer egy lánynak, hogy lerészegedik, és hülyeséget csinál?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves lány vagyok. A szüleim sosem engedtek sehova, mostanság kezdtem el élni. Pár hete elmentem egy buliba, ahol nagyon lerészegedtem, az történt, hogy néhány fiúra rámásztam (inkább ők másztak rám, én meg kb. nem voltam magamnál) és irtóra szégyenlem ami történt. Nem tudtam, hogy ez fog történni, hiszen alig ittam. Más nem történt. De annyira szégyenlem magam. Hetek óta nem eszek ezen rágódok. Volt valaki hasonló szituba?
2014. nov. 26. 19:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Még szűz vagyok.

És talán azért is ártott meg ennyire, mert éppen szerelmi bánatom volt. Napokig alig ettem az eset előtt. Rosszul voltam. Na mondom oké, iszok cseppet had legyen megint jó kedvem. Mint írtam már volt régebben is, hogy bepiáltam , de annyi történt, hogy jó kedvem lett. Most meg keveset is ittam, jól akartam magam érezni erre...

2014. nov. 26. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Berugni nem szégeny néha, szóval nyugi, nem csináltál semmi megbocsájthatatlant. A fiúkkal viszont tényleg vigyáz, és ha lehet, tartsd be, amit az előttem szólók írtak: csak olyan társaságban engedd el magad, ahol van legalább néhány ember, akiben feltétlen megbízhatsz. Vannak sajnos olyan emberek, fiúk-lányok egyaránt, akik amíg jó a parti, a legnagyobb haverjaid, de ha valami baj van, vagy akárcsak jobb dolguk támad, gond nélkül otthagynak akár vadidegenekkel is. Erre vigyázz mindig.
2014. nov. 26. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
*szégyen
2014. nov. 26. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

9. a te környezetedet minősíti, hogy a férfiaknál menő a részegség. Nálunk ha valaki részegen hülyeséget csinál, nem nézzük, hogy férfi vagy nő - hülyeséget csinált részegen és kész.

Ha már ittál korábban is, kérdező, akkor biztos hallottál különböző ilyen praktikákat.

1. Éhgyomorra jobban üt.

2. Ha fáradt vagy, jobban üt.

3. Ha kevered, qrvanagyot üt.

4. Mielőtt lefekszel aludni, igyál annyi vizet amennyit bírsz. A lehető legjobb, ha még lefekvés előtt kijózanodsz.

5. Ha lefekszel, egyik lábadat lógasd lefelé.

Ezekre vigyázz, hogy nehogy megint ismétlődjön.

2014. nov. 26. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!