Szerintetek aki nem lájkol és nem oszt meg semmit, az miért lép fel egy nap többször a facebookra? Lájkolhat úgy is, hogy én nem látom (mert nem ismerősöm az, akinél lájkol)?
puszta kíváncsiság
a chatből látom, hogy mikor van fent
Én is naponta többször nézek fel. Alig lájkolok és még ritkábban osztok meg bármit. A posztjaim csak a hobbim vagy néha zene, a magánéletemről semmi, az nem a facebook közösségre tartozik.
Lényegében a chat miatt használom.
Első körben reggel megnézem az üzeneteket, ami fontos arra válaszolok, a többit hagyom. Lelépek, mással foglalkozok. Ha van egy kicsit több időm akkor válaszolok az ott hagyott nem annyira fontos üzenetekre.
Aztán ha még több időm van akkor kezdek el beszélgetni azokkal az emberekkel akikkel órákra le tudok ragadni.
Később megint felnézek 5 percre, fontos üzenetre válaszolni.
Van hogy felnézek, mert várom valaki üzenetét, ha nem írt még, lelépek.
Ja és én chaten is láthatatlan vagyok mindig mindenki számára. Ennek az a lényege, hogy ne legyen az, hogy fellépek és gyorsan rám írnak páran, mert lehet éppen akkor nem akarok velük beszélni. Ha ír majd megnézem akkor amikor úgy érzem hangulatom van ahhoz a személyhez anélkül, hogy megbántanám azzal, hogy látja, hogy fent vagyok de b...ok válaszolni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!