Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek aki nem lájkol és...

Szerintetek aki nem lájkol és nem oszt meg semmit, az miért lép fel egy nap többször a facebookra? Lájkolhat úgy is, hogy én nem látom (mert nem ismerősöm az, akinél lájkol)?

Figyelt kérdés

puszta kíváncsiság

a chatből látom, hogy mikor van fent

2014. nov. 25. 16:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az fura, ha közösségi oldalként használja valaki a facebook-ot?
2014. nov. 25. 17:38
 22/31 A kérdező kommentje:

dehogy fura, csak nekem ő ismerősöm és abszolút nem látok semmi aktivitást a részéről.

De azt én nem látom, ha ő lájkol valamit? nekem a kis hírfalon ki kéne tennie, nem?

2014. nov. 25. 17:41
 23/31 anonim ***** válasza:
elv kéne látnod, de mi van, ha nem lájkol,vagy csak ritkán? :D én pl ha naponta 1 dolgot lájkolok, az már sok :D
2014. nov. 25. 17:43
 24/31 A kérdező kommentje:

én mondjuk többet :)

de lájkolhat úgy, hogy én nem látom? mert amit lájkol az mellett nem a földgömb van, tehát nem nyilvános, hanem ismerős-jel. (tehát a feltevő ismerősei láthatják) és ha én nem vagyok ismerőse, akkor én nem is láthatom?

2014. nov. 25. 17:45
 25/31 anonim ***** válasza:
be tudja állítani, hogy rajta kívül senki más se lássa, még ha ismerősök vagytok se.
2014. nov. 25. 17:50
 26/31 A kérdező kommentje:
és ennek mi értelme van :) lájkolgat és csak ő látja, mások meg azt látják, hogy nem is lájkolta az adott képet vagy mást?
2014. nov. 25. 17:51
 27/31 anonim ***** válasza:

Nézi azokat a csoportokat, amiknek a tagja vagy beszélget valakivel.

Én is ilyen vagyok. Asszem 2010-ben regisztráltam, azóta egy darab lájkot sem nyomtam le, a chatem soha nincs bekapcsolva, nagyon néha saját gondolatokat, még ritkábban zenéket osztok meg. Egyszerűen csak kapcsolattartásra használom.

#25-ösnek igaza van, be lehet úgy állítani, hogy más ne lássa a lájkjait. És hogy ennek mi értelme? Az, hogy nem a nagyközönségnek lájkol, hanem azért, mert az az adott dolog TÉNYLEG tetszik neki, így később vissza tudja nézni. Nem a reklámozás kedvéért, arra ott van a "Megosztom" gomb.

2014. nov. 25. 17:57
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy nekem tetszik az underground kiscica viadal és egy jó videó után lájkolom, hogy kifejezzem az elégedettségem, még nem biztos, hogy ezt a vélemény nyilvánosan felvállalom, megosztani meg nem szeretek semmit.
2014. nov. 25. 17:59
 29/31 A kérdező kommentje:
értem
2014. nov. 25. 18:03
 30/31 anonim ***** válasza:

eleve többféle csoport létezik. ha pl. nem vagy egy adott titkos csoport tagja, akkor sehogy sem tudsz belelátni, nemhogy a lájkjait nem látod, hanem a posztokat, a tagokat sem, semmit. sőt, oldalt azt sem látod, hogy egy ismerősöd, aki pedig tagja, ott tevékenykedik-e egyáltalán és ha igen, mit.

és szintúgy, én is ritkán lájkolok. régebben még gyakrabban tettem, de mostanában inkább könyvjelzők közé mentem azt, a böngészőmben, amit meg szeretnék őrizni, mert tetszett. aztán mappákba rendezem. szóval kinek mit jelent a facebook.

van olyan ismerősöm, aki pedig kizárólag csetelésre használja, levelezésekre. és egy árva képe sincs, nemhogy lájkjai. :D

2014. nov. 25. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!