Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy bírjam ki júliusig?

Hogy bírjam ki júliusig?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kis városban lakok, és a környéki városokban, falukban sem találom a helyet. Vannak ismerőseim, haverjaim, de ők olyanok, hogy pár óránál többet nem bírok ki velük mert annyira idétlenek. Egyikőjükhöz sem lehet normálisan hozzászólni, mert egyből valami baromsággal válaszolnak. Nekem egy kicsit intellektuálisabb környezetre lenne szükségem, akik közben szeretnek hülyéskedni, bulizni stb. Júliusban elköltözöm, egyetemre fogok menni, és úgy érzem hogy ott meg fogom találni a helyem.

A szűk "baráti"körömben lévők már nagyon idegesítenek, de el is szomorítanak, mert konkrétan szarnak a fejemre, hogy mi van velem stb. Teljesen magányos vagyok, ráadásul 3 hete egyedül vagyok itthon, de még egy lélek sem fordult meg nálam mert jobb dolguk van.

Nagyon nem találom itt a helyem :( akik pedig úgy érzem, hogy illenének illenének hozzám, nem akarnak velem barátkozni... Pedig egy életvidám, talpraesett lány vagyok. Imádok bulizni viccelődni, de közben szeretem a komolyabb beszélgetéseket is stb. Kezdek beleőrülni itt. Mit tegyek?

2014. nov. 20. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

ÁNULUUUUU

itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter

2014. nov. 20. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Haf juli nem most van meg. Gondolom addig erettsegi meg suli azert meg van. En szemely szerint eleg szelsoseges megoldast alkalmaznek az ido mullatasara. Foglald el magad nezz sorozatot, olvass, ne is legyen idod gondolni az egyedul letre vagy akarmi masra.
2014. nov. 20. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A társaságon innen nem nagyon tudunk segíteni. Találj valami hobbit, elfoglaltságot, amiben ki tudod magad fejezni. Olvasgass a témában, amit tanulni fogsz az egyetemen. Neten beszélgess addig a veled hasonló korú és beállítottságú emberkékkel. Ezek jutottak eszembe. :)
2014. nov. 20. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Kitűnő tanuló vagyok a suliban semmi gondom sincs :) szoktam tanulni nyilván, de egy hétvégén azért hiába nézek filmet vagy csinálok bármit, bennem van az, hogy bárcsak lenne itt valaki, vagy elmehetnék valahova.. de egyedül? bulizni? :(
2014. nov. 20. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hozzá fogsz szokni a magányhoz, főleg ha nyitsz az intellektuálisabb dolgok felé. Lenyugszik a bulizós éned és megtanulod elfogalalni magad értelmes dolgokkal.

Sőt ha filmezel, olvasol, alkotsz bármit egyedül, az sokkal előrébb visz az életben, mint a bulik, meg az idétlen társaság.

2014. nov. 21. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!