Kinek van az életben hasonmása?
Figyelt kérdés
Vagy más néven alteregója, aki hasonlít rá és kb. mennyi az esélye, hogy találkoznak egymással a véletlennek köszönhetően?2014. nov. 12. 20:25
1/10 anonim válasza:
Nekem van, képen láttam, kb. 85%-os hasonlóság lehet, elég durva saját magamat látni :D
2/10 anonim válasza:
én a buszról láttam egy utcán sétáló lányt aki baromira hasonlított rám. úgy megnéztem volna közelebbről
3/10 anonim válasza:
Mivel több ember él a világon, mint amennyi kombinációja lehet a géneknek, ezért mindenkinek van. Hogy találkozol-e vele, na, arra igen kevés az esély.
De nekem pl. van két barátom, akik egymásnak hasonmásai, ők is így gondolják. Közük sincs egymáshoz, az egyik ráadásul nem is magyar.
4/10 vaszily katalin válasza:
én a páromat látam a bizonyos alterego féle ,de ugy nézet ki mint fiatalkorban volt csak idösebben.
5/10 A kérdező kommentje:
Azért mondom, mert nekem van egy, nem is vagyunk vérrokonok, de akár az ikertestvérem lehetne, de a véletlennek köszönhetően majdnem egy napon születtünk, magasságunk méreteink, hajszínünk, szemszínünk, külsőre mindenünk sőt, még a hangunk is hasonlít egymáséra. Egyszerűen számomra ez még mindig hihetetlen hogy ilyen létezik, ezért is tettem fel a kérdést, hogy más emberekkel hogy van ez? :)
2014. nov. 12. 20:43
6/10 anonim válasza:
Én már több embertől is hallottam, hogy láttak engem, csak kicsit máshogy néztem ki, aztán rájöttek, hogy nem én vagyok xD
7/10 anonim válasza:
Nekem is van egy hasonmásom. Kiskorunkban mindig összetévesztettek minket, de már vagy 8 éve nem találkoztunk.
8/10 anonim válasza:
A volt barátom összehaverkodott egy csajjal, aki elvileg úgy néz ki, mint én. Nem járnak, a csaj elvileg leszbikus, de a közös ismerőseink, akik látták már mindig mondják, hogy nagyon hasonlít rám. :D
9/10 anonim válasza:
Én a sajátomat még nem láttam. De van két ismerősöm, akik úgy néznek ki, mintha ikrek lennének. Nekik sincs semmi közük egymáshoz.
10/10 anonim válasza:
Én hasonlítok Martina Stoesselre😊
És a stílusunk is megegyezik😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!