Mivel lehet életben tartani egy beszélgetést ismerkedés közben?
Érdeklődéssel.
Láthatólag nem érdeklődik feléd, kicsit sem érdekled. ha érdekelnéd, akkor megerőltetné magát, mesélne és kérdezne.
Még ha zárkózott, akkor is vissza tud kérdezni.
Kérdező, a privát üzenetedre reagálva: nem igaz! Beszélgettem már 4 órát egy huzamban kínos szünet nélkül, végig mosolyogva-röhögve első találkozás alkalmával gyönyörű lánnyal úgy, hogy később elmondta, hogy kb 16-nak nézett (23 voltam), és egyébként sem vagyok adonisz: nagyon vékony, átlagos srác volnék. Nem a kinézetemmel "győztem meg", hogy maradjon, hanem azzal, ahogyan megszólaltam. Erről ennyit.
Viszont voltam már olyan randin, hogy még nekem is szenvedés volt az a másfél óra, pedig én jól bírom a csendet :D Egyszerűen nem voltunk egy hullámhosszon, nem jöttek maguktól a dolgot. A végén meg is beszéltük, hogy nagyon szép és nagyon aranyos a másik, de ez így nem fog működni :D Pedig ő is kifejezetten szép és csinos leányzó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!