Viheti úgy az ember bármire is az életben, hogy nincsenek barátai, csak ismerősei?
Figyelt kérdés
de az ismerősökkel se nagyon van semmilyen kapcsolat2014. júl. 22. 19:14
2/9 anonim válasza:
Attól függ, mire akarja vinni, mik a céljai.
3/9 anonim válasza:
Nem. A kapcsolatok alapvetőek, bármit is akar elérni az ember, minden emberi kapcsolatokon keresztül zajlik. Magától semmi nem lesz és nem jön.
4/9 anonim válasza:
Természetesen viheti, nekem van is ilyen távoli rokonom, közgazdász, nagyon jó állása van, barátai egyáltalán nincsenek, nem is valami könnyen elviselhető ember.
6/9 anonim válasza:
nézz körbe, az emberek többsége így él.
7/9 anonim válasza:
Szerintem viheti. En eleg elo pelda vagyok arra hogy most eddigis is elertem kisebb celjaimat es most pedalozok a nagyobbak fele. KI tamogat? Az egvilagon senki :) -de nincs is szuksegem ra.
Onamagam motivalom, ennyi.
Van egy par ismerosom, talan barat, de nem tul szoros a kapcsolat. En nem eroltetek baratsagot, mar belefaradtam.
8/9 anonim válasza:
Az,hogy mire viszed az életben,az leginkább rajtad múlik.Az emberi kapcsolatok önmagukban nem elegendők.Persze barátokkal azért jobb azélet..
9/9 anonim válasza:
El! Nem barátok kellenek, hanem megbízható üzlettársak akik tartják a határidőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!