Ez tényleg ilyen rossz vagy ilyen sok hülye van Tényleg ilyen primitív az internetes társadalom?
Adott vicc:
Móriczka(mondjuk) 9.-es gólya lesz.
Igazgató úr bejön matekórára végignéz az termen, a táblán, a tanulókon ránéz és megszólal:
"-Móriczka! Hol van a névtáblád?"
Az ellentmondás abba van, hogy névtábla nélkül is tudja Móriczka nevét. Ez a vicc.
Mennyire erős? Mennyire nem erős? Relatív.
Kiírtam valahova ezt, sok fikázó komment jött pl: "Ássunk főnök, meg kell találjuk a poént!" Az oké, hogy valakinek nincs jobb dolga, de jött olyan komment is "Sajnállak, ha viccesnek tartod, hogy valaki nem visel névtáblát."
Tényleg van ilyen hü//e gyö/ér a világon aki nem veszi észre az ellentmondást? Tényleg ilyen primitívek vannak?
Szerintem ez nem vicces. És nem logikus. Attól, hogy az igazgató ismeri Mórickát, még Kiss Béla magyartanár nem ismeri, tehát kellhet a névtábla, továbbá ha a többi diák visel táblát Mórickának is kutya kötelessége viselni attól függetlenül, hogy ismeri az igazgatót vagy sem.
Ez esetben nem az emberek primitívek, hanem ez a vicc nagyon rossz.
1: Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy a matektanár az igazgató?
"Az ellentmondás abba van, hogy névtábla nélkül is tudja Móriczka nevét. Ez a vicc." - Le is írtam b+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!