Csak az én osztályom nem iszik osztálykiránduláson?
Oké persze, jól lehet érezni magad pia nélkül is meg stb, nem is ez volt a kérdés.
De minden ismerősöm, aki más osztályba jár, akár egy suliba jár velem akár nem, azt meséli, hogy osztálykiránduláson elmennek kocsmázni, vagy ha a tanár nem olyan engedékeny, akkor visznek üveggel piát. Sőt, van, hogy a tanár is iszik velük.
Az én osztályomban meg eleve alig van pár ember, aki szokott bulizni, alkoholt inni, és emiatt nincs is iszogatás a kirándulásokon.
Másoktól azt hallom, hogy már kilencediktől kezdve isznak, de mi meg már végzősök vagyunk, és így se...
Csak én kerültem ilyen közösségbe?
Olyan jó nektek!!!!
Szalagavató afteren én leszek az egyetlen aki be lesz b*szva :D
Nálunk az utolsó két évben volt nagyobb ivászat, előtte csak egy kis csoport nyomatta.
Én büszke vagyok rá, hogy az összes kiránduláson józan voltam. (alkoholista szülő gyermeke vagyok, nem vagyunk puszipajtások az alkohollal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!