Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak az én osztályom nem...

Csak az én osztályom nem iszik osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés

Oké persze, jól lehet érezni magad pia nélkül is meg stb, nem is ez volt a kérdés.

De minden ismerősöm, aki más osztályba jár, akár egy suliba jár velem akár nem, azt meséli, hogy osztálykiránduláson elmennek kocsmázni, vagy ha a tanár nem olyan engedékeny, akkor visznek üveggel piát. Sőt, van, hogy a tanár is iszik velük.

Az én osztályomban meg eleve alig van pár ember, aki szokott bulizni, alkoholt inni, és emiatt nincs is iszogatás a kirándulásokon.

Másoktól azt hallom, hogy már kilencediktől kezdve isznak, de mi meg már végzősök vagyunk, és így se...

Csak én kerültem ilyen közösségbe?

2014. okt. 24. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Mázlid van.
2014. okt. 24. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, a mi osztalyunk az osztalykirandulasok alatt eleg szepen nezett ki, nem nagyon tudtuk milyen rendezvenyen vagyunk.
2014. okt. 24. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi osztálykiránduláson a várost nem tudtuk volna megmondani hol vagyunk. De még a tanárunk se :D
2014. okt. 24. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Olyan jó nektek!!!!

Szalagavató afteren én leszek az egyetlen aki be lesz b*szva :D

2014. okt. 24. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kb 9-10-től kezdve kezdtek el piálni, de én csak az utolsó két évben ittam, akkor sem hullarészegre magam. A végén már voltak durva dolgok, főleg szalagavató, bankett, meg utána az ofőm szervezte nyári túra, ott egy hétig minden este be voltunk baszva, vele együtt. :D Jövő nyáron folytatás, már alig várom. :) 20/F
2014. okt. 24. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az utolsó két évben volt nagyobb ivászat, előtte csak egy kis csoport nyomatta.

Én büszke vagyok rá, hogy az összes kiránduláson józan voltam. (alkoholista szülő gyermeke vagyok, nem vagyunk puszipajtások az alkohollal)

2014. okt. 24. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk évről évre egyre durvább volt. 9.-ben még alig-alig, most végzősként meg 19-től, reggel 6-ig :D Nem vagyok a nagy berúgások híve, de ez olyan dolog amit senkinek se lenne szabad kihagynia.
2014. okt. 25. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, én azt mondom, hogy beszélj össze azzal a pár emberrel, hogy osztálykirándulásra fejenként hozzatok 1 üveg piát...nálunk is így volt 11.-be, akikkel nem is voltam olyan jóba, de tudtam, hogy vevők erre összebeszéltünk, úgy 5-en 6-an voltunk, de így is nagyon jó volt, főleg, hogy az éjjel nappali az utca végén volt, és még pár ember becsatlakozott (természetesen a belépővel..) :D egyik legjobb osztálykirándulás volt:)
2014. okt. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!