Szerintetek ezen tényleg így ki kell akadni?
Figyelt kérdés
A hétvégén elmentünk pár baráttal kirándulni és reggel nem tudtam elmenni wc-re, mert késésben voltam, emiatt egész nap kínzott a nagyvécé inger. Erdőben voltunk és a többiek is többször pisiltek egy fa tövében,de nagydolgot azért nem akartam otthagyni. viszont már annyira kellett hogy nem bírtam tovább, és igyekeztem egy bokros részt találni, ahol elintézhetem,persze pont arra sétált valaki és elkezdett cirkuszolni, hogy hogy képzelik ezt az emberek, ez milyen undorító, stb. Nagyon rossz érzés volt, azóta is ezen gondolkodom,hogy ez mire volt jó neki. Tényleg nem bírtam már tovább, nem tehetek róla, legalább 6 órán keresztül tartogattam és gondolhatja, hogyha hazáig vissza tudom tartani,akkor nem oda végzem!2014. okt. 19. 19:01
1/8 anonim válasza:
Mivel én (viszonylag) sokat vagyok egész nap erdőben/természetben, így valamelyest megértem a dolgot, bár én eddig mindig kibírtam "a nagyobbik dolog" nélkül. Az viszont eléggé alapvető elvárás, hogy egy kis gödröt áss, és utána elkapard a "terméket". Anélkül valóban elég nagy bun... Hm... illetlenség.
2/8 A kérdező kommentje:
elkapartam, és igazából azon volt kiakadva a nő, hogy látnia kell,ahogy valaki épp... azt csinálja.
2014. okt. 19. 19:13
3/8 anonim válasza:
Hát, pedig néha megesik az ilyesmi. :) Nekünk az egyetemen rengeteg, hasonló élmények szőtte (és vicces) történetet meséltek terepgyakorlatokon. :D
4/8 anonim válasza:
Az ürülék lebomlik, a wcpapír szintén, tehát a természetet nem károsítod. Arra viszont figyelni kell, hogy kotorj a termékre némi avart, vagy fedd be kövekkel stb. mert rendkívül gusztustalan látvány amikor sétálsz az erdő közepén és meglátod a papírt.
5/8 A kérdező kommentje:
ő szerinte az volt a gusztustalan,hogy a folyamatot látta
2014. okt. 19. 19:36
6/8 anonim válasza:
Nem volt kötelező néznie. Én elküldtem volna az anyjába. Mit kukkol?!
7/8 anonim válasza:
Hát ne nézzen oda, gondolom nem volt fényreklám fölötted, hogy ott végzed. Meg nem kényszerítette rá senki. Meg ha menni kell akkor menni kell.
8/8 A kérdező kommentje:
utólag már bánom, hogy ott csináltam, eddig soha nem fordult elő velem ilyesmi,de képtelenség volt tovább visszatartani
2014. okt. 19. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!