Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyire ki kell akadni ezen...

Ennyire ki kell akadni ezen tényleg?

Figyelt kérdés

Idén megismertem egy lányt a suliban, legjobb barátnők lettünk. Sokat járunk egymáshoz és együtt is sokat megyünk el, pl. velük voltam nyaralni, vagy a városba csavarogni. Mint ma. Adott 2800 forintot hogy mindet!! költsem el arra amire én! akarom. Be is mentünk de semmi érdekes nem volt, nem vettem semmit. Barátnőm kitalálta hogy üljünk be egy cukrászdába és együnk egy sütit. Aztán tovább mentünk, sétáltunk stb. és beültünk enni valamit mert éhesek voltunk. Ez került összesen 1330-Ftba. (szóval maradt 1470 Ft amit visszaadtam neki). Még be se léptem az ajtón és rögtön kérdezte hogy mit vettem. Mondtam hogy semmit csak beültünk kajálni. Elkezdett ordítani hogy én csak zabálnivalóra tudom költeni a pénzt és hogy barátnőmmel meg a családjával mindenhova elmegyek vele meg a családdal sehova. De nem érti meg hogy azért nem megyek szívesen vele mert mindig felidegesít. Nem azt mondom én is tudok hisztizni de amit ő mindig művel az kész vicc. Ez nem az első eset. Szóval kérdezném én, szülőktől: Ennyire nagy gond hogy barátnőmékkel jobban érzem magam?(De csak azért mert ő/ők nem cirkuszolnak ha valami nem tetszik) És ennyire nagy bűn volt beülni enni?

Köszi hogy elolvastad:)

15/L

2013. aug. 20. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Hm... kiről is szól a kérdés?

Mert azt elfelejtetted beleírni.... apukád? anyukád? nagymama?

2013. aug. 20. 23:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocsi:/

Anyáról

2013. aug. 20. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Néha azért menj el vele is. De én is a barátnőmmel mennék inkább.
2013. aug. 20. 23:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Elmennék én vele is. Ha nem mindig veszekedés lenne a vége.
2013. aug. 20. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
31%

Lelkiismeretfurdalás anyukád részéről.

Vagy azért, mert a barátnőd családjával érzed jól magad, és nem a sajátoddal.

Vagy azért, mert nem álltok jól anyagilag, és te a barátnődék pénzéből 1300 forintot elcukrászdázol.

2013. aug. 21. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!