Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol ismerkedjek? 17/meleg fiú

Hol ismerkedjek? 17/meleg fiú

Figyelt kérdés

Elsősorban beszélgetésre gondolok (de ha úgy alakul akár több is lehet belőle) olyan srácokkal akik szintén a saját nemükhöz vonzódnak, a 16-20 éves korosztályban. Régebben, illetve a közelmúltban is beszélgettem már ilyenekkel, de egy-két hét után abbamard a dolog. Személyesen nem ismerek a közvetlen környezetemben senki olyat, akivel tudnék szinte mindenféle dologról, akár magánéletiről (pl. más fiúkról, stb.) beszélgetni, mivel nem nagyon mondtam még el senkinek a 'dolgot', 2 lány osztálytársam tudja csak ezt, de velük más az ilyen dolgokról beszélgetni, mint, aki át is érzi azt. Már 17 évesen elég rossz állandóan magányosnak lenni, míg körülöttem egy csomó heteró embernek van barátja/barátnője.

Igazából a twitterem használom a legtöbbet, de van facebookom is, csak azt nem annyira szeretem. Csak azért van meg még, mert a többség facebookon van fenn kizárólag.

2014. szept. 12. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Melegbárok,meleg társkeresők,

merre felé laksz? ha Pesten itt vannak jó helyek:

[link]

Hidd el egyszer majd találsz valakit :) Én 17 évesen ismertem meg a barátomat (egy melegbárban) :)

2014. szept. 12. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
NE ITT :'''DDDDD
2014. szept. 12. 21:17
 3/6 anonim válasza:

Ez szerintem attól is függ mit akarsz. Ha olyan vagy aki csak az ágyban történő dolgokra vágyik akkor elég az ilyen oldalakat megkeresned, vagy egy bárt. Ha viszont komoly vagy és hosszú távon szeretnél mélyebb érzésekkel teli kapcsolatot... hát nem tudom mit mondjak, még nem találtam meg én sem a módját ennek.

Ha a beszéd részben tudok segíteni rám írhatsz nyugodtan, naponta nézem az üzeneteket itt. 18/F m

2014. szept. 12. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Somogy megyében lakok. Sajnos iskola közben nem nagyon van időm ilyen helyekre elmenni, meg nem is szeretnék, mert nem kalandokra vágyom. Általában minden hetem ugyanúgy néz ki, hétköznapokon előkészítők+délutáni sportfoglalkozás (a mindennapos tesi miatt), általában 4 óra után szoktam hazaérni, mert bejáros vagyok, akkor utána másnapra készülni. Hétvégenként pedig általában az esetleges dolgozatokra készülök, illetve az emelt előkészítős dolgokat csinálom meg.

Így, 11.-ben már elég nehéz megtartani a 4,5-5-ös színvonalat.

A hajviseletem, öltözködésem miatt már nemegyszer megkaptam, hogy nem illek bele abba a 'jótanulós' képbe, mert a jónatulóknak nem felnyírt hajuk van és nem csőnadrágban járnak iskolába.

2014. szept. 13. 10:22
 5/6 anonim válasza:

3-as vagyok. Semmi okod a szomorkodásra, én elfogadtam hogy lehet hogy 20 éves koromig nem lesz kapcsolatom (eddig nem volt) de lehet hogy 30. Vagy az is lehet hogy soha nem lesz. Túl kell nézni ezen, annyi szép dolog van a világban amit ha egyedül is, de látni kell, ismerni, tudni vagy megszerezni. Ezért is igyekszem olyan országba jutni minél hamarabb, ahol elfogadottabb a melegség, és élhetőbb más szempontból is. Az emberek véleményére meg nem kell adni. Ez hogy nem illesz bele a jó tanuló képe egy baromság. Egy sztereotípiát akarnak rád erőltetni, az egyéniségedet lerombolni. (az egész világ erre törekszik)

Én azt mondom ne hagyd magad ;)

2014. szept. 13. 19:30
 6/6 anonim válasza:
Szia írtam neked személyesben majd olvasd el.
2014. szept. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!