A Punkok milyen polgárpukkasztásokat szoktak csinálni?
Hogy mit jelent punknak lenni?
Számomra például azt, hogy merem önmagamat adni. Nem engedem, hogy befolyásoljanak, mindig gondolkozok mielőtt cselekszem és a saját utamat járom. Attól, hogy valaki punk, nem feltétlen igénytelen. Ez egy eszme, egy ideológia, amit vagy átérzel, vagy nem. Én punkként rengeteget olvasok, nyitok a világ felé és befogadó vagyok, mert nem elsüllyeszteni, hanem megszépíteni akarjuk a világot. Mi a polgárpukkasztó öltözködésünkkel fejezzük ki azt, hogy képesek vagyunk változtatni, és hogy nem követjük a divatot, mert nem leszünk tömegtermékek. Én személy szerint mélyen tisztelem az időseket, mert náluk van a tapasztalat és ezt nem szégyellem bevallani. Akik elítélnek, azokkal meg nem foglalkozok, mert nem érnek annyit.
Én egyetlen igazi pánkot "ismerek", és őt úgy hivják, hogy Francois Villon.
Intelligens, mégis a saját törvényei szerint élt.
Na Ő igazán polgárpukkasztó volt.
Még az akasztófa árnyékában is megőrizte hidegvérét, és humorát.
itt kezdődik a gond :"D majdnem minden punkos kérdésnél jön az h divat p.csakat kéne elitélni meg az ilyenek na állj
ANARCHIAAAAAAAA
a punkok jeklmondata h szabadság egyenlőség testvériség ez anno az 1800 as évekbe a pesti hirlapban a 12 pontban vot benne és miért?
mert ez az Anarchia lényege szbadság egyenlőság testvériség h kiállunk egy más mellett régen ezeketa szavakat kossuth szavalta na igen és ittjöna véleményem
Ha valaki IGAZI PUNK akkor nem itél el egy divat p.csát se azért ami mindenkinek joga van arra hogy az egyen amivel azonosul ha ezt valaki nem fogja fel nem punk az egy dolog h a punkok lúázadnak de nem azzal h de én nekem nincs ki semmim minta divat p.csáknak nem vagyok taho mint egy rapper téves minden stilusban vannak normális emberek Mindenki egyenlő ez egy alap dolog a punkoknál a punkok igen megteszik amihez kedvük tartja mert miért ne tehetnék?
és kedves ellenzők akik nem tudják mi a punk : NEM MINDEN punk lop mintha rapper vgay aki poppot hallgat vagy népzenét vagy rockot hallgatna vagy mulatost és egyébb dolgot az nem lopna minden stilusban vannak olyan képviselőkj akik lopnak és nem kella punkokra mondani h lopnak mert nem attól h azt teszik amihez kedvük tartja a punkoknak is van eszük és normál gondolkodásuk szóval kérem szépen fohgják fel az emberek h a punkokat nem érdekli h elitélik őket ők az igazik egyenlőnek gondolnak mindenkit az olyanokat mint ti akik elitélnek minekt azokat is és nem itélnek el titeket
amugy a kossuth témára visszatérve a 12 pontban az emberek irták le mit akarnak az utolso mondatban van az h
Végül :Egyenlőség Szabadság Testvériség
na szóval a szabadság harc idején jelent meg a pesti hirlapban és igy keletkezett a polgár háború is h az emberek elkezdtek a 12 pontnak hála kiálni magukért és ebből alakultak kia punkok a 80 években
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!